Onze designermerken

Een designerbril die echt bij je past, daar staan we voor. Bij GrandOptical vind je de mooiste collectie designermerken van Nederland, altijd on-trend en stijlvol. Iedereen herkent de iconische en authentieke modellen die wereldwijd worden gedragen. Van zonnebrillen tot optische modellen. De Ray-Ban collecties zijn niet meer weg te denken.

Uitgelicht

Oakley staat in het teken van vakmanschap en innovatie. De monturen van Oakley staan bekend om hun sportieve pasvorm in combinatie met fashion. Functioneel en stijlvol, ideaal voor een actieve levensstijl.  

Giorgio Armani is voor alle liefhebbers van klassieke, minimalistische monturen. Stijlvol en van hoge kwaliteit, met een vleugje elegantie.

Prada is geliefd bij trendsetters die van een fashionstatement houden. Prada vormt het eenvoudige en het klassieke doelbewust tot gedurfde zelfexpressie. En dat zie je terug. De monturen zijn luxueus en zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materialen.

De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot het jaar 1929. De authentieke piloten zonnebrillen maakten hun doorslag, waarop veel klassiekers volgden. Iconisch, grensverleggend en modieus: daar staat Ray-Ban voor.

Burberry is uitgebloeid tot een stijlvol merk waar modeliefhebbers geen genoeg van krijgen. Elk model van het merk is gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen.