Ray-Ban zonnebrillen

142 Resultaten
Relevant

Ray-Ban zonnebril bij GrandOptical kopen

Een Ray-Ban zonnebril is perfect voor elke gelegenheid en past bij elke look. Ga je naar een festival of ga je een drankje doen op het terras? Of gewoon een paar dagen op vakantie? Dan is de Ray-Ban zonnebril een aanrader.

Of jij nu gaat voor de Ray-Ban Wayfarer Classic, Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Round of een van de nieuwe zonnebrillen, bestel hem op een werkdag voor 15:00 uur en loop er de volgende dag al mee rond. De verzending van jouw nieuwe bril is helemaal gratis. Is de Ray-Ban bril toch niet helemaal naar wat jij zocht? Dan kan je hem gratis retourneren. Bij GrandOptical kan je jouw Ray-Ban zonnebril ook op sterkte kopen. Zo heb jij altijd scherp zicht! Bezoek een van onze winkels voor mogelijkheden. In onze winkels kan je de Ray-Ban zonnebrillen passen en kan je een oogmeting laten doen. Wist je dat je ook korting kan krijgen via jouw zorgvergoeding?

De Ray-Ban collectie

Ray-Ban produceert zonnebrillen voor mannen, vrouwen, en voor kinderen die door de jaren nog steeds een groot succes zijn. Ook heeft Ray-Ban® een grote aanhang onder celebrities. Filmsterren, popidolen, indie rockers, beroemde schrijvers en politici worden regelmatig gespot met geliefde klassiekers. De geliefde klassiekers als de Aviator (1937) en Wayfarer (1952) zijn een feit, maar naast deze twee modellen is er nog veel meer, zoals de: Ray-Ban Clubmaster, en nieuwere modellen zoals de vrouwelijke Ray-Ban Erika en de stoere Ray-Ban Justin voor mannen.

De Ray-Ban collectie bestaat uit diverse modellen die door de jaren heen opnieuw zijn ontworpen. De Ray-Ban Icons serie omvat de meest bekende en legendarische ontwerpen. Nieuw in de Ray-Ban zonnebrillen collectie is de Ray-Ban Reverse. Het eerste model met omgekeerde glazen. De iconische modellen Wayfarer, Aviator, Boyfriend en Caravan hebben een nieuw design met een onverwachte twist. De Ray-Ban Reverse collectie bevat modellen met omgekeerde lenzen. Dit is een verandering van de gebruikelijke manier waarom lenzen gemaakt worden. De omgekeerde lenzen zorgen voor een scherp beeld en een vernieuwde schoonheid.

De kinderzonnebrillen van Ray-Ban® behoren tot de Ray-Ban® Junior collectie. Deze serie omvat allerlei klassieke modellen met dezelfde prachtige afwerking en gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen als de volwassen collectie, maar dan een flinke slag kleiner. Een spectaculaire lijn voor de kleinste fashionista’s.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken