Miu Miu brillen

18 Resultaten
Relevant

Een glamoureuze uitstraling met een Miu Miu bril

Miu Miu is het jeugdige label van Prada. Dit label is in 1993 opgericht door Miuccia Prada. Haar bijnaam Miu diende als inspiratie voor de naam van het label. Miu Miu brak uit tot een succesvol merk dat werd gebruikt als een sensuele en rebelse lijn om een contrastpunt te creëren ten opzichte van Prada. De brillen van Miu Miu zijn een lust voor het oog. Met een klassieke en opvallende stijl, geven de brillen en zonnebrillen van Miu Miu jou een echte finishing touch.

De Miu Miu bril voor dames

De extravagante, luxe brillen op sterkte geven hun drager niet alleen perfect zicht, maar zijn ook nog eens een modieus accessoire. Zo staat de Miu Miu bril bij elke vrouw die houdt van fashion. Uitgesproken vormen en opvallende details. Voor iedere vrouw die houdt van opvallen. Voor iedere vrouw die gaat voor de glamoureuze uitstraling.

Jouw Miu Miu bril kopen bij GrandOptical

Transparante monturen, gouden randjes of een bold en opvallend montuur. In de Miu Miu collectie van GrandOptical vind jij beslist de bril die bij jou past. Of je nou gaat voor opvallen, of toch meer houdt van een ingetogen bril. Het staat je goed! Bekijk de collectie online. Of kom langs bij ons in de winkel. Hier nemen we je graag mee in alle mogelijkheden. Om jou te voorzien van het beste en meest unieke zicht, altijd en overal. Kom je gauw langs?

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken