Maandlenzen

30 Resultaten
Relevant

Maandlenzen

Maandlenzen zijn contactlenzen die één maand (30 dagen) gedragen kunnen worden. Je draagt ze gedurende de dag, en ’s avonds reinig je ze grondig en berg je ze op in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. De volgende dag kun je dezelfde lenzen nog een keer gebruiken, en dat een maand lang. Na een maand vervang je de contactlenzen voor een ander paar maandlenzen. Maandlenzen zijn duurzamer dan daglenzen. Je hoeft niet elke dag een nieuw paar contactlenzen te gebruiken.

De voordelen van maandlenzen

  • Voordeliger dan daglenzen, wanneer je elke dag daglenzen draagt. Van maandlenzen heb je maar 12 setjes per jaar nodig.
  • Duurzamer dan daglenzen. Maandlenzen zijn niet apart verpakt, en gaan langer mee.
  • Minder kans op scheurtjes omdat maandlenzen dikker zijn dan daglenzen.

Soorten maandlenzen

Sferische maandlenzen – maandlenzen die over het gehele lensoppervlak één sterkte bevatten. Voor bijziendheid of verziendheid.

Torische maandlenzen – maandlenzen met cilinder, voor het corrigeren van een cilinderafwijking.

Multifocale maandlenzen – maandlenzen die meerdere sterktes bevatten, zodat je op elke afstand scherp ziet.

Maandlenzen kopen bij GrandOptical

Maandlenzen kun je gemakkelijk en snel online bestellen bij GrandOptical. Draag je een bril, maar wil je contactlenzen uitproberen? Kom dan eerst bij ons langs voor een oogmeting. De sterkte van jouw brillenglazen en contactlenzen verschillen namelijk. Draag je geen bril, maar wil je wel contactlenzen aanschaffen? Ook dan is het belangrijk om eerst een oogmeting te komen doen, zodat we precies weten wat de sterkte van jouw ogen is. Bij GrandOptical zorgen we er altijd voor dat jij voorzien bent van het beste en scherpste zicht. Kom eens bij ons langs! We staan voor je klaar in de dichtstbijzijnde GrandOptical winkel bij jou in de buurt.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken