Prada brillen

48 Resultaten
Relevant

Prada, het merk voor trendzetters

Prada werd in 1913 in Milaan opgericht door Mario en Martino Prada. Door deze fashion-stad werd Prada al snel een populair merk voor designerbrillen. Het merk is geliefd bij fashionista’s en trendzetters. De brillen van Prada zijn modieus en soms opvallend herkenbaar. De monturen zijn luxueus en zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materialen. Prada maakt gebruik van geavanceerde materialen voor het maken van de monturen, zoals hoogwaardig cellulose acetaat, superlicht titanium en kleurrijk roestvrij staal. De innovatieve ontwerpen zorgen in combinatie met de fijne materialen voor prachtige monturen.

De Prada bril voor dames en heren

Met een bril van Prada straal je pure luxe uit. Door de stijlvolle en trendy designs, gecombineerd met hoogwaardig vakmanschap, kom je altijd goed voor de dag. Het merk Prada staat bekend om Italiaanse kwaliteit. Bij GrandOptical vind je Prada brillen voor dames en heren. De Prada dames brillen stralen elegantie uit, waar de Prada heren brillen jou een sportieve maar classy look geven. Ga je voor een opvallend montuur, of toch iets meer ingetogen? Ieder exemplaar van Prada bij GrandOptical is een lust voor het oog.

Prada bril kopen bij GrandOptical

Met een bril van Prada kun je alle kanten op. Een cat-eye Prada bril voor dames, of toch een vierkant Prada montuur voor heren. Verschillende kleuren en vormen, die jouw prachtige kenmerken helemaal accentueren. Heb je een unieke Prada bril op het oog? Kom eens langs in onze winkel. Hier kun je de bril komen bewonderen, en kijken we gelijk samen naar alle opties. Zo vind jij de Prada bril die jou voorziet van goed zicht, en zorgt dat je er goed uit ziet. Kom je gauw eens langs? We nemen de tijd voor je. Jouw ogen staan bij GrandOptical voorop.

 

GrandOptical winkels 

 Afspraak maken