Torische lenzen

14 Resultaten
Relevant

Torische contactlenzen

Torische contactlenzen noemen we ook wel contactlenzen met een cilinder. Deze contactlenzen zijn speciaal voor iedereen met een cilinderafwijking. Een cilinderafwijking wordt ook wel astigmatisme genoemd. Wanneer je last hebt van astigmatisme (een cilinderafwijking), is je hoornvlies ovaal in plaats van rond. Dit zorgt ervoor dat lichtstralen niet direct op het netvlies vallen, maar ervoor of erachter. Dit kan resulteren in wazig zicht.

Torische contactlenzen hebben twee verschillende sterktes. Zo corrigeren ze de cilinderafwijking, maar ook de bij- of verziendheid.

Verschillende soorten torische contactlenzen

Torische contactlenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen, tweewekelijkse lenzen en als maandlenzen. Ook kun je kiezen tussen harde en zachte lenzen. Harde torische contactlenzen zullen beter op hun plek blijven zitten, waar zachte torische contactlenzen gemakkelijker zijn om aan te wennen. Kom langs bij een GrandOptical winkel bij jou in de buurt, dan kijken we naar jouw ogen en jouw wensen. En bepalen we samen welke torische contactlenzen het beste bij jou passen.

Torische contactlenzen kopen bij GrandOptical

Torische lenzen, ook wel contactlenzen met een cilinder, zijn gemakkelijk te bestellen bij GrandOptical. Wel is het belangrijk om precies te weten welke torische contactlenzen bij jouw ogen passen. Kom daarom eens langs bij een GrandOptical winkel bij jou in de buurt. We helpen je graag en zorgen samen voor perfect zicht.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken