Miu Miu zonnebrillen

22 Resultaten
Relevant

Miu Miu zonnebrillen bij GrandOptical

De Miu Miu zonnebrillen collectie is de perfecte combinatie van levendig, onderscheidend en modieus. De zonnebrillen hebben unieke vormen, verfijnde details en pakkende kleurencombinaties. Met een Miu Miu zonnebril pak jij overal de aandacht. Het merk laat zien dat je een alledaagse look makkelijk kan omtoveren tot een glamour look met de perfecte Miu Miu zonnebril. Bij de zonnebril ontvang je ook een bijhorend hoesje om je zonnebril op te bergen. Zo kan je hem altijd goed beschermen en overal met je meenemen.

Miu Miu zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte is altijd handig om te hebben. Zo heb je altijd goed zicht en bescherming voor jouw ogen. Daarnaast hoef je niet te stoeien met lenzen als je een zonnebril wil dragen. Met een Miu Miu zonnebril op sterkte ben je gelijk klaar voor jouw dag. In een van onze winkels helpen we je graag met het bestellen van een Miu Miu zonnebril op sterkte. We kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Je kan altijd in de winkel een oogmeting laten doen. Als je een zonnebril op sterkte bestelt, dan kan je vaak via jouw zorgverzekering extra korting krijgen. Controleer jouw verzekering en kijk of dit ook mogelijk is voor jou.

Over Miu Miu

Het merk Miu Miu is een onderdeel van de bekende Prada Group. Miu Miu is in 1993 opgericht door Miuccia Prada, de kleindochter van Mario Prada. Miuccia is ook de hoofdontwerper van het merk Prada. Miu Miu is de bijnaam van Miuccia Prada en zo is ook de merknaam ontstaan. Miu Miu heeft een rebelse stijl en is geïnspireerd door Miuccia’s eigen vrijgevochten stijl. Traditie en innovatie komen samen in de creaties van de modebewuste ontwerpster. Het merk straalt vrouwelijkheid en elegantie uit, maar heeft ook een excentriek tintje. Unieke en opvallende collecties zorgen voor een pakkende look. Sterren zoals Madonna, Rihanna en Miranda Kerr zijn eerder gespot met de producten van Miu Miu.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken