Harde contactlenzen

Harde contactlenzen zijn contactlenzen die ook wel vormvaste lenzen genoemd worden. Harde contactlenzen zijn onbuigzaam, waar zachte lenzen dit wel zijn. Harde contactlenzen werden vroeger van glas gemaakt, maar dit is allang niet meer het geval. Nu worden harde contactlenzen gemaakt van een duurzaam materiaal, wat speciaal voor jouw ogen op maat gemaakt kan worden. Zo sluiten harde contactlenzen altijd perfect aan op jouw ogen. Harde contactlenzen gaan wel jaren mee. Het dragen van harde lenzen kan voor sommige mensen minder comfortabel zijn en het kan langer duren om er aan te wennen.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken

 

Voordelen van harde contactlenzen

Speciaal op maat gemaakt voor jouw ogen

Gezond voor jouw ogen door de zuurstofdoorlaatbaarheid

Duurzaam en voordelig

Absorberen minder schadelijke stoffen 

Scheuren minder snel dan zachte contactlenzen

 

Harde of zachte lenzen?

Harde en zachte contactlenzen verschillen aanzienlijk van elkaar. Zoals de namen al aangeven, zijn zachte contactlenzen soepel, flexibel en passen zich aan de vorm van het oog aan. Harde contactlenzen daarentegen zijn stijf, vormvast en behouden hun vorm. Harde contactlenzen worden op maat gemaakt, specifiek voor jouw ogen. Zachte contactlenzen worden daarentegen niet op maat gemaakt en zijn voorverpakt verkrijgbaar bij GrandOptical.

 

Harde lenzen kopen bij GrandOptical

Jouw ogen zijn uniek, net zoals jij. GrandOptical heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten harde contactlenzen, zodat we altijd de lens vinden die bij jou past. Ben je geïnteresseerd in harde contactlenzen? Kom eens bij ons langs. We nemen je graag mee in alle voor- en nadelen en bespreken de beste opties voor jou. We voeren een oogmeting uit, om te zorgen dat jij voorzien bent van het beste zicht. We kijken samen naar al jouw wensen, zodat jij met de beste zichtoplossing de deur uitloopt.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken