Multifocale lenzen

9 Resultaten
Relevant

Multifocale contactlenzen

Multifocale contactlenzen zijn contactlenzen die meerdere sterktes bevatten. De contactlenzen zorgen ervoor dat je zowel van dichtbij als van veraf altijd scherp zicht hebt. De verschillende sterktes in de lens lopen vloeiend in elkaar over. Omdat de lens je hele oog bedekt, ben je altijd voorzien van helder zicht op alle afstanden.

De voordelen van multifocale contactlenzen

  • Altijd scherp zicht. Van veraf en van dichtbij.
  • Geen leesbril of bril voor veraf nodig.
  • Geen zonnebril op sterkte nodig.

Multifocale, bifocale en varifocale contactlenzen

Multifocale en varifocale contactlenzen zijn allebei hetzelfde. Bifocale contactlenzen zijn daarentegen niet hetzelfde. Bifocale contactlenzen zijn voorzien van twee verschillende sterktes. Één sterkte om dichtbij te kunnen zien, en één sterkte om veraf te kunnen zien. Bij bifocale contactlenzen ontbreekt het tussengedeelte, die multifocale en bifocale contactlenzen wel hebben. Dit tussengedeelte laat de verschillende sterktes vloeiend in elkaar overlopen.

Passen multifocale contactlenzen bij jou?

Multifocale lenzen passen bij jou wanneer:

  • Je momenteel lenzen voor veraf draagt en steeds vaker merkt dat je moeite hebt met dingen van dichtbij scherp zien.
  • Je contactlenzen voor dichtbij nodig hebt maar ook snel wil kunnen schakelen naar kijken in de verte.
  • Je steeds je leesbril op en af moet zetten om scherp te kunnen zien.
  • Je momenteel een multifocale bril draagt maar graag wil overstappen naar contactlenzen.

Multifocale contactlenzen kopen bij GrandOptical

Multifocale contactlenzen kun je gemakkelijk online bestellen bij GrandOptical. Stap je van een bril over naar contactlenzen? Dan raden we je aan om eerst eens bij ons langs te komen voor een oogmeting. We onderzoeken je ogen en bekijken de sterkte van jouw ogen. De sterkte van jouw brillenglazen kan namelijk verschillen met de sterkte van contactlenzen. Het is hoe dan ook goed om één keer per half jaar bij ons langs te komen om je ogen te laten onderzoeken. Bij GrandOptical zorgen we er altijd voor dat jij voorzien bent van het beste en scherpste zicht. Kom bij ons langs, we staan voor je klaar en helpen je graag!

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken