Total30 contactlenzen

3 Resultaten
Relevant

Alcon TOTAL30™ contactlenzen

De contactlens met watergradiënttechnologie

Alcon TOTAL30™ contactlenzen zijn maandlenzen die je tot 10 uur per dag kunt dragen. Het zijn zachte contactlenzen, die gemaakt zijn van silicone hydrogel. Dit is een materiaal dat een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid heeft, wat irritatie en droge ogen vermindert. Deze maandlenzen filteren 34% meer blauw-violet licht en blokkeren meer dan 90% van de UVA- en 99% van de UVB-straling.

Ingrijpende innovaties 

Watersurface Technologie biedt uitzonderlijk comfort gedurende de hele maand

TOTAL30™ contactlenzen hebben een geleidelijke waterhalteovergang, van 55% in de kern tot bijna 100% aan het buitenoppervlak. Dit zorgt voor een combinatie van hoog ademend vermogen en uitzonderlijk comfort. Altijd het beste zicht voor jou.

CELLIGENT ® Technologie imiteert de structuur van hoornvliescellen in de lens

De lens biedt weerstand tegen grote moleculen zoals bacteriën, waar de lens tegelijkertijd selectief kleinere watermoleculen aantrekt. Dit vermindert bacteriële aanhechting en de ophoping van lipiden, wat bijdraagt aan een schonere lens.

Alcon TOTAL30™ multifocale maandlenzen

De enige multifocale contactlenzen met watersurface technologie vind je bij GrandOptical. De multifocale TOTAL30™ maandlenzen bevatten twee sterktes. Zo heb jij altijd een scherpe blik, van veraf en dichtbij. Perfect zicht op alle afstanden.

Alcon TOTAL30™ for astigmatism maandlenzen

Heb jij last van astigmatisme en ben je op zoek naar maandlenzen met een cilinder? De Alcon TOTAL30™ contactlens vestigt zicht in gemiddeld 60 seconden. De gestabiliseerde punten onderaan de lens helpen interactie met het onderste ooglid te verminderen. Torische contactlenzen met bijna 100% watergehalte aan het lensoppervlak. Zodat jij, ook met astigmatisme, altijd voorzien bent van scherp zicht.

Alcon TOTAL30™ maandlenzen kopen bij GrandOptical

Ben je op zoek naar watergradiënt maandlenzen, die jouw ogen de hele maand gehydrateerd houden en die je zelfs op dag 30 niet voelt? Bestel jouw TOTAL30™ contactlenzen dan bij GrandOptical. Is het een tijdje geleden dat je je ogen hebt laten opmeten? Kom dan eens langs voor een oogmeting. Zo zorgen we ervoor dat jij de deur uitloopt met het beste zicht. Jouw zicht staat bij ons voorop!

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken