Kinder zonnebrillen

22 Resultaten
Relevant

Kinder zonnebrillen bij GrandOptical

Het hebben van een gave kinderzonnebril is natuurlijk een must. De echte trendsetters dragen natuurlijk een gave pilotenbril. Deze klassieker past bij elke outfit en zorgen voor een gave finishing touch. Deze pilotenbrillen brillen zijn er in veel verschillende kleuren. Wat zijn of haar lievelingskleur ook is: roze, blauw, zwart, rood, grijs of paars, je vindt ze allemaal in de kinder zonnebril collectie. Naast pilotenbrillen zijn er ook veel andere monturen. Van oversized modellen tot sportieve monturen: met al die diversiteit is er voor elk kind een mooie zonnebril te vinden. Veel zonnebrillen zijn extra sterk waardoor je kind er lekker in kan rondrennen en spelen zonder dat de kinderzonnebril breekt. 

Leuke selectie kinderzonnebrillen

Bij GrandOptical vind je een ruime collectie aan kinderzonnebrillen van bekende merken als Ray-Ban Junior en Polo Prep. De Ray-Ban Junior collectie biedt een aantal van de meest beroemde designs in kleine kindermaatjes aan. Denk hierbij aan de stoere Aviator, Clubmaster en Wayfarer. Deze populaire ontwerpen hebben dezelfde hoge kwaliteit en prachtige afwerking als de exemplaren voor volwassenen. Leuk om met jouw mini-me met dezelfde kinderzonnebril rond te lopen!  Er zijn verschillende modellen en kleuren in de collectie waardoor er altijd wel een gave zonnebril tussen zit. Toch niet helemaal tevreden met je nieuwe aankoop of wil je jouw aankoop ruilen? Geen zorgen, je kunt jouw aankoop makkelijk en gratis retourneren.

Kinderzonnebrillen bieden bescherming tegen uv-straling

Kinderen brengen veel tijd in de zon door. Vooral in de zomer gaan de meeste avonturiers tot in de late uurtjes door. Het is dan ook belangrijk dat de ogen van jouw kind beschermd zijn tegen de zon. De pupillen van kinderen zijn volgens het Oogfonds groter en zijn meer kwetsbaar voor uv-straling. Vooral in de zomermaanden tussen 11:00 en 15:00 uur is goede oogbescherming erg belangrijk. Kinderogen zijn hierdoor extra kwetsbaar voor uv-straling. Hierdoor is het dragen van een goede kinderzonnebril net zo belangrijk als het smeren van zonnebrandcrème tijdens stranddag.


GrandOptical winkels

Afspraak maken