Eyexpert
contactlenzen

Jouw Eyexpert contactlenzen vind je bij GrandOptical.

Je vindt jouw vertrouwde Eyexpert contactlenzen bij GrandOptical. Een uitgebreid assortiment met dag- en maandlenzen. Wat je levensstijl ook is, er is altijd een contactlens van Eyexpert die speciaal voor jou is gemaakt. We vinden altijd de zichtoplossing die perfect bij jou past. Kom langs bij een GrandOptical winkel in de buurt voor jouw Eyexpert contactlenzen.

Ga je voor het eerst lenzen dragen? Maak dan gerust een afspraak voor een oogmeting. We kijken samen welke lenzen het beste bij jou en jouw wensen passen. Zo krijg je net dat beetje extra.

Ontdek het lenzenabonnement

Met het lenzenabonnement van GrandOptical ontvang je standaard 15% korting op de adviesprijs van jouw Eyexpert contactlenzen. We sturen ze elke maand gratis naar je op, zodat jij altijd jouw favoriete Eyexpert contactlenzen en vloeistof in huis hebt. We nodigen je elke 6 maanden uit voor een gratis contactlenscontrole. Meer aandacht, beter zicht.

Onze eyexpert lenzen

Er is altijd een lens die speciaal voor jou is gemaakt.

Daglenzen
Eyexpert pure
De Eyexpert Pure kan meer dan 12 uur per dag comfortabel gedragen worden. En deze lens is beschikbaar in sferisch, torisch en multifocaal
Vrijheid en flexibiliteit
Hoge hydratatie
Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
Hoog einde dag comfort
UV-filter
Hoog comfort

Zeer snelle gewenning en hoog comfort na inzetten, gedurende de dag én einde dag. De lens is met name geschikt voor klanten die snel last van droge ogen ervaren. Doordat de lens een lage modulus heeft, is het initiële comfort meteen hoog. De lens is met name geschikt voor klanten die snel last van droge ogen ervaren.

Torisch

De torische lens maakt gebruik van de Optimized Toric Lens GeometryTM.  De lens heeft een uniformele horizontale ido/dikte waardoor de lensstabiliteit wordt verbeterd en eventuele ongewenste rotatie wordt verminderd met een beter gezichtsscherpte tot gevolg.

Multifocaal

Multifocale lens gemaakt volgens het Binoculair Progressief Systeem met een asferisch, center-near principe. De High-additie heeft een dubbele intermediaire zone.

Maandlenzen
Eyexpert Silk
De Eyexpert Pure kan meer dan 12 uur per dag comfortabel gedragen worden. En deze lens is beschikbaar in sferisch, torisch en multifocaal en torisch/multifocaal
Vrijheid en flexibiliteit
Hoge hydratatie
Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
Hoog einde dag comfort
UV-filter
Hoog comfort

Hoewel dit lenstype al geruime tijd op de markt is, kan deze lensrange zich nog steeds uitstekend meten met SiHy-lenzen van recentere datum. Door de zeer hoge Dk/t-waarde is er aanzienlijk minder risico op klachten als gevolg van zuurstofgebrek van het hoornvlies. Zeer lange draagtijden per dag zijn mogelijk met een zeer hoog einde-dag comfort. Het materiaal heeft een zeer lage contacthoek van slechts 30° welke lager is dan andere silicone hydrogelmateriaal, waardoor de lens een uitstekende bevochtiging heeft. Het AquaformTM -materiaal bestaat uit een siliconemopnomeer dat zuurstof nog efficiënter geleidt en het vocht in de gehele lens beter vasthoudt. De lensrange heeft naast de sferische, torische en multifocale versies ook XR-uitvoeringen voor de hogere parameters.

Torisch

De torische versie heeft een gelijkmatige, horizontale ISO-dikte, een brede ballastband plus een grotere torische optische zone. Door dit ontwerk stabiliseert de lens zich zeer snel en zorg voor een voorspelbare aanpassing.

Multifocaal (en torisch)

De multifocale lens is ontworpen op basis van de Balanced ProgressiveTM Technology, twee verschillende optische designs met een Center Near en een Center Distance-ontwerp waardoor deze multifocale lens meer aanpas technische mogelijkheden biedt dan overige multifocale zachte lenzensystemen.