Saint Laurent Eyewear Spring Summer 2024 Collectie

De ready-to-wear collecties van Saint Laurent, gekenmerkt door eenvoud en een terugkeer naar de basis, inspireren de nieuwe Spring Summer 2024 eyewear monturen door een subtiel evenwicht tussen klassiek en gedurfd, tijdloos en modern. Hoogglanzend acetaat en glanzend metaal worden verwerkt in geometrische proporties, oversized vormen en retro-silhouetten.

 

 

LA MAISON YVES SAINT LAURENT

Yves Saint Laurent, ook wel bekend als Saint Laurent, opgericht in 1961, was het eerste couturehuis dat in 1966 het concept van luxe prêt-à-porter introduceerde met een collectie genaamd “Saint Laurent Rive Gauche”, synoniem voor jeugd en vrijheid. Deze verschuiving vertegenwoordigde een eerste kritische stap in de modernisering van de mode en zorgde voor een revolutie in het sociaal-culturele landschap.

 

Door de jaren heen zijn de baanbrekende stijlen van het Huis iconische culturen en artistieke referenties geworden. De oprichter, de couturier Yves Saint Laurent, verzekerde zich van een reputatie als een van de meest vooraanstaande ontwerpers van de twintigste eeuw.

 

Als onderdeel van de Kering Group, bleef het Huis trouw aan zijn identiteit van absolute moderniteit en mode-autoriteit. Onder de creatieve leiding van Anthony Vaccarello, benoemd in april 2026, biedt het Huis vandaag de dag een breed scala aan dames- en herenkleding, lederwaren, schoenen, sieraden en brillen en zonnebrillen. Natuurlijk onder het “Saint Laurent Paris” logo. Via een licentieovereenkomst is het merk ook een belangrijke speler op het gebied van parfums en cosmetica.

 

 

GrandOptical winkels

De trendy en elegante Saint Laurent brillen en zonnebrillen zijn te verkrijgen in de GrandOptical winkels. Je bent altijd welkom om de collectie te bekijken en te passen. Van persoonlijk advies tot aan oogmetingen: wij staan voor je klaar. Zien we je snel?

 

GrandOptical winkels

Afspraak maken