Tom Ford brillen

27 Resultaten
Relevant

Tom Ford brillen

Tom Ford behoort misschien wel tot één van de meest bekende designermerken ter wereld. Tom Ford is opgericht door de designer met dezelfde naam, in het jaar 2005. Al gauw volgden de collecties brillen en zonnebrillen. En deze vind je nu bij GrandOptical. Tom Ford brillen zijn gemaakt van acetaat of metaal. Dit zorgt ervoor dat de brillen sterk aanvoelen, maar tegelijkertijd hebben ze ook een hoog draagcomfort. Zo kan jij de hele dag door genieten van optimaal zicht.

Tom Ford bril voor dames en heren

Bij GrandOptical vind je een Tom Ford bril voor zowel dames als heren. Met een bril van Tom Ford maak jij een waar fashionstatement. Ze vallen op, en maken iedere look compleet. Je herkent een Tom Ford bril aan de iconische ‘T’ in de hoeken van het montuur. Geen hele grote logo’s op de bril, maar toch uiterst herkenbaar. Ben je op zoek naar een Tom Ford bril op sterkte? Ook die vind je bij GrandOptical. Bij GrandOptical vinden we een sterke look net zo belangrijk als een scherpe blik. Daarom vind je bij ons de laatste trends rondom brillen en zonnebrillen. Zo zie jij er altijd fantastisch uit.

Jouw Tom Ford bril kopen bij GrandOptical

Jouw Tom Ford bril vind je bij GrandOptical. Een ruim aanbod aan Tom Ford brillen voor dames en heren, in allerlei verschillende kleuren en vormen. Zo vind je bij GrandOptical altijd de Tom Ford bril die jou helemaal compleet maakt. We zorgen ervoor dat jij goed ziet en er goed uitziet. Kom daarom eens langs voor een oogmeting, als dit al een tijdje geleden is. We bekijken je sterkte en onderzoeken je ogen. Zo loop jij stralend de winkel uit, met perfect zicht. Jouw ogen staan voorop. Kom je eens langs?

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken