Zachte contactlenzen

Zachte lenzen zijn lenzen die zich volledig vormen naar de vorm van je oog. Zachte lenzen zijn erg comfortabel, omdat ze meer zuurstof doorlaten. Zachte lenzen absorberen het traanvocht wanneer je de lens draagt. Hierdoor wordt de contactlens nog soepeler, en is het dus fijner om te dragen. Zachte lenzen zijn gemakkelijk om aan te wennen en zijn gemakkelijk in gebruik. Bij GrandOptical vind je zachte contactlenzen gemaakt van hydrogel en silicone hydrogel. Dit is een materiaal met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit voorkomt droge en geïrriteerde ogen.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken

 

Voordelen van zachte lenzen

De hele dag hoog comfort 

Goedkoper dan maandlenzen

Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid

Korte wenperiode 

Geen geïrriteerde of droge ogen 

Minder onderhoud, gemakkelijk in gebruik

 

Harde of zachte lenzen?

Harde en zachte contactlenzen zijn erg verschillend. De namen zeggen het eigenlijk al. Zachte contactlenzen zijn zacht, flexibel en buigen mee. Harde contactlenzen zijn hard, vormvast en buigen niet mee. Harde contactlenzen worden op maat gemaakt, speciaal voor jouw ogen. Zachte contactlenzen worden niet op maat gemaakt en zijn voorverpakt verkrijgbaar bij GrandOptical.

 

Zachte lenzen kopen bij GrandOptical

Als je op zoek bent naar zachte contactlenzen, ben je bij GrandOptical aan het juiste adres. Jouw ogen zijn uniek. Daarom verdienen ze oogzorg van topniveau. Bij GrandOptical vind je een ruim assortiment aan verschillende merken zachte contactlenzen. Draag je momenteel een bril, maar wil je overstappen naar contactlenzen? Kom dan eens bij ons langs voor een oogmeting. De sterkte van jouw bril en contactlenzen verschilt namelijk. We kijken samen naar jouw wensen en zorgen voor het beste zicht.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken