Zicht Plan

Van GrandOptical

Volledig ontzorgd en altijd in stijl vanaf 18,50 per maand 

 

GrandOptical winkels

Afspraak maken

 

Het GrandOptical Zicht Plan is onze volledig ontzorgde totaalservice in stijl. Voor een vast bedrag per maand ben je altijd zeker van premium oogzorg én draag je altijd de laatste designerbrillen. Uit de grootste collectie designermerken van Nederland zoek je iedere twee jaar, niet één maar twee nieuwe monturen uit.

Je hebt verder nergens meer omkijken naar. Zodra je sterkte verandert, krijg je vervangende glazen. Is je bril stuk? Wij maken ‘m weer perfect in orde. Is je bril weg? Je hebt snel weer een nieuwe. Zo is het wel heel makkelijk om goed voor je ogen te zorgen. Het GrandOptical Zicht Plan ziet er écht goed uit… en jij ook! Het Zicht Plan is beschikbaar in alle GrandOptical winkels.

 

Bekijk de voorwaarden

 

 

De voordelen op een rijtje 

*Eigen bijdrage van toepassing. Bekijk de voorwaarden.

 

Stappenplan 

 

Stap 1 - Maak een afspraak

Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs bij jouw dichtstbijzijnde GrandOptical winkel.

Maak een afspraak

Stap 2 – Kies 2 brillen (montuur en de glazen)

Kies twee brillen die bij jou passen. Dit mogen alle brillen op sterkte zijn. Je kan dus ook kiezen voor een zonnebril op sterkte of computerbril als 2e bril. Onze opticien helpt je graag. Als je de brillen hebt uitgezocht, berekenen we het maandelijkse bedrag van jouw Zicht Plan.

Stap 3 – Brillen ophalen

We laten je bij aankoop weten wanneer de brillen opgehaald kunnen worden. De eerste betaling van het GrandOptical Zicht Plan zal 14 dagen na het ophalen van de brillen geïnd worden. Daarna volgt iedere maand een automatische incasso van je maandbedrag.

Stap 4 – Blijf profiteren van de voordelen

Verandert je sterkte of heb je schade aan je bril, dan heb je recht op extra service vanuit het GrandOptical Zicht Plan. Neem hiervoor contact op met jouw winkel. Om je look up-to-date te houden, mag je na 2 jaar twee nieuwe designerbrillen uitzoeken en lever je de oude brillen weer in. Je maandbedrag wordt opnieuw berekend en het GrandOptical Zicht Plan wordt met twee jaar verlengd. Zo blijf je profiteren van de voordelen van het GrandOptical Zicht Plan.

 

Geef je brillen een tweede leven

Na twee jaar loopt het contact van een GrandOptical Zicht Plan af. Bij een verlenging van het Zicht Plan kan je kiezen voor twee nieuwe designerbrillen. De oude brillen lever je dan bij ons in en wij doneren ze aan One Sight EssilorLuxottica Foundation. Via deze organisatie krijgen de brillen, in het kader van duurzaamheid, een tweede leven.

De One Sight EssilorLuxottica Foundation zet zich in om mensen over de hele wereld, die zich dat zelf niet kunnen veroorloven, te helpen en te voorzien van de basisbehoefte van goed zicht. Meer informatie over deze stichting vind je hier.

 

Veelgestelde vragen

 

Voorwaarden