goed zien en er goed uitzien

Bij GrandOptical krijg je altijd die designerbril die perfect bij jou past. Je krijgt persoonlijk advies over het beste zicht én de beste looks. We geven je ogen de aandacht die ze verdienen en bieden jou oogzorg van topniveau. Met onze expertise en onze kwaliteit. Want daarmee ben je verzekerd van het mooiste en het beste. Altijd.

een bril die bij jouw ogen past

Jouw ogen zijn uniek, en zo ook onze designer brillen. Bij GrandOptical bieden we je verschillende soorten brillen, om altijd het perfecte exemplaar voor jou te vinden. Zo vind je bij ons jouw bril voor dichtbij, zoals de leesbril. Deze bril maakt bijvoorbeeld het lezen van kleinere letters gemakkelijker. Heb je meer moeite met het kijken in de verte, bijvoorbeeld bij de ondertiteling van je favoriete serie? Dan hebben we daar de bril voor veraf voor.

Zoek je een combinatie van beiden? Dan kan de multifocale bril zomaar de oplossing zijn voor jou. De glazen van deze bril bestaan uit meerdere delen met verschillende sterktes. Zit je vaak voorovergebogen of met samengeknepen ogen achter je computer? Een beeldschermbril gaat dit voor je verhelpen.

Bij GrandOptical vind je altijd jouw favoriete designerbril voor een scherpe prijs. Momenteel ontvang je tijdelijk jouw 2e designerbril cadeau! Meer weten? Bekijk de actie.

Twijfel je over de sterkte van je bril of weet je niet wat voor bril je nodig hebt? Kom gerust langs voor een oogmeting door één van onze gespecialiseerde opticiens.

transitions brillenglazen

Transitions brillenglazen zijn speciale brillenglazen die zich aanpassen aan jouw omgeving. Deze meekleurende glazen zijn de perfecte oplossing voor iedereen die lichtgevoelig is. Zo hoef jij niet meer van bril te wisselen wanneer je bijvoorbeeld kort van binnen naar buiten loopt of in de auto stapt, ideaal toch? Transitions glazen zijn beschikbaar voor alle soorten monturen en zijn geschikt voor zowel brillen als zonnebrillen op sterkte. En, mooi meegenomen: Transitions glazen zitten standaard bij de prijs inbegrepen wanneer je kiest voor ons Superior glaspakket.