Jouw eerste keer lenzen

Probeer je nu gratis

Daglenzen zijn contactlenzen die je slechts één dag draagt. Aan het einde van de dag doe je ze uit en gooi je ze weg. En morgen doe je gewoon weer een nieuw setje in. Draag je op dit moment een bril of maandlenzen, en wil je graag kennismaken met het gemak van daglenzen? Kom dan nu langs in één van onze winkels, en laat je adviseren welke lenzen het meest geschikt zijn voor jou en jouw levensstijl. 

Tijdelijk kun je bij GrandOptical nu gratis daglenzen proberen. Je krijgt na een uitgebreide lenzenaanmeting (€35,-), waarin onze gediplomeerde specialisten je meenemen in alle voordelen van daglenzen, een gratis setje proeflenzen van 5 daglenzen mee. Zo kun je onze daglenzen thuis op je gemak uitproberen en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Bekijk de voorwaarden.

Waarom kiezen voor daglenzen?  

Daglenzen zijn de meest gezonde en hygiënische keuze voor je ogen. Daglenzen draag je namelijk maar één dag. Dit zorgt voor zo min mogelijk bacteriële besmettingen. En minder last van geïrriteerde of droge ogen. Heb je last van hooikoorts? Dan zijn daglenzen ook een goede keuze voor jou.  

 

Veelgestelde vragen over proeflenzen  

Het setje proeflenzen van GrandOptical bestaat uit 5 setjes daglenzen. Hiermee kun je 5 dagen onze daglenzen uitproberen. Kom langs bij een GrandOptical winkel bij jou in de buurt. Hier zal een lenzenaanmeting worden uitgevoerd. Op basis van jouw sterkte, ogen en levensstijl zal een van onze gediplomeerde specialisten jou adviseren over het type lens dat het beste bij jou past. Deze lenzen krijg je mee naar huis om uit te proberen.  

 

Voorwaarden