Zonnebrillen op sterkte

423 Resultaten
Relevant

Zonnebrillen op sterkte

Bij GrandOptical snappen we dat een scherpe blik net zo belangrijk is als een sterke look. Daarom is het bij GrandOptical mogelijk om een zonnebril op sterkte aan te schaffen. een zonnebril op sterkte is vrijwel onmisbaar voor iedereen die een bril draagt. Zo bescherm je je ogen altijd tegen UV-straling, en ben je altijd voorzien van scherp zicht. Bij GrandOptical vind je een ruime collectie aan zonnebrillen op sterkte. Verschillende grote designermerken. Designermerken zoals Versace, Prada en Dolce & Gabbana. Zo vind je altijd een zonnebril op sterkte die aansluit op jouw wensen.

Waarom een zonnebril op sterkte?

Een zonnebril op sterkte heeft veel voordelen. Zo zie jij altijd scherp, ook wanneer de zon schijnt. Maar wanneer heb je een zonnebril op sterkte nodig?

  • Je kunt de letters op je telefoon minder scherp zien
  • Je krijgt hoofdpijn na lange tijd in de zon te hebben doorgebracht
  • Je ziet minder scherp van dichtbij
  • Wanneer je een krant leest in de zon heb je last van je ogen
  • Het duurt langer om te focussen

Herken je deze symptomen? Dan is het misschien tijd om te kijken naar een zonnebril op sterkte. Wil je niet steeds overschakelen tussen je bril en je zonnebril? Bij GrandOptical vind je nu ook Transitions brillenglazen. Dit zijn brillenglazen die mee kleuren met het licht in de omgeving. Bevind je je binnen? Dan zijn je glazen helder. Ga je naar buiten? Dan kleuren je glazen donkerder. Ideaal!

Wat kost een zonnebril op sterkte?

Wat een zonnebril op sterkte precies kost, dat hangt af van een hele hoop factoren. Het ligt er aan voor welk montuur je kiest. En ga jij voor enkelvoudige zonnebrilglazen, of kies je voor multifocaal? Daarnaast kun je nog een hoop extra glasopties kiezen, die ook van invloed zijn op de prijs. Heb je nog een hoop vragen? Je bent altijd welkom bij ons in de winkel. Hier staan onze oogexperts klaar om je te helpen. We nemen samen alle opties door en kijken naar de beste zonnebril voor jouw ogen.

Jouw zonnebril op sterkte kopen bij GrandOptical

Je kunt jouw nieuwe zonnebril op sterkte gemakkelijk online kopen bij GrandOptical. Heb je je meetgegevens bij de hand? Deze heb je nodig in het bestelproces. Is het al een tijd geleden dat je je ogen hebt laten opmeten? Kom eens langs voor een oogmeting. We meten de sterkte van je ogen, en kijken naar de gezondheid. Alles om jou te voorzien van het beste zicht. Heb je nog geen mooi montuur gevonden? Dan kijken we direct met je mee en passen we elke zonnebril die jij mooi vindt. Zo loop jij altijd tevreden de winkel uit.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken