Lenzenvloeistof

2 Resultaten
Relevant

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof wordt gebruikt bij week- of maandlenzen. Lenzenvloeistof reinigt je contactlenzen, en gaat samen met desinfecteren en hydrateren. Het is erg belangrijk om jouw week- of maandlenzen elke dag goed te reinigen. Dit voorkomt infecties en zorgt ervoor dat jij altijd scherp zicht hebt. Het hydrateren van je contactlenzen is belangrijk om de lenzen flexibel en in de juiste vorm te houden.

Soorten lenzenvloeistof

Er bestaan twee verschillende soorten lenzenvloeistof. Lenzenvloeistof voor zachte lenzen en lenzenvloeistof voor harde lenzen. Het is van belang dat je de juiste lenzenvloeistof gebruikt voor jouw contactlenzen. Met de juiste lenzenvloeistof blijven je contactlenzen het langst goed. Bij GrandOptical vind je speciale lenzenvloeistof voor gevoelige en geïrriteerde ogen, maar ook met extra hydraterende werking.

Lenzenvloeistof kopen bij GrandOptical

Wanneer je op zoek bent naar lenzenvloeistof voor zachte lenzen, kun je deze gemakkelijk online bestellen bij GrandOptical. Ben je op zoek naar lenzenvloeistof voor jouw harde contactlenzen? Kom dan snel eens bij ons langs in de dichtstbijzijnde GrandOptical winkel. Bij GrandOptical staan we voor het beste zicht, met een glimlach. 

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken