Heren zonnebrillen

436 Resultaten
Relevant

Heren zonnebrillen

436 Resultaten
Relevant

Zonnebril heren collectie

Smaken verschillen en om die reden vind je bij ons heren zonnebrillen in allerlei diverse ontwerpen, kleuren en vormen. Van klassiekers zoals Ray-Ban zonnebrillen en Persol zonnebrillen tot luxueuze merken als Tom Ford zonnebrillen, Gucci heren zonnebrillen en Prada zonnebrillen. Ons brede assortiment biedt voor iedereen de perfecte zonnebril. Door verschillende vormen, materialen en kleuren te mixen, creëer je een unieke en onvergetelijke look die alleen bij jou past. Een outfit is namelijk pas compleet met de juiste zonnebril! Naast dat een heren zonnebril super stijlvol is, beschermt een zonnebril ook tegen fel zonlicht en 100% uv-straling. De keuze is alleen nog aan jou voor welke heren zonnebril jij gaat! Om je op weg te helpen: klassieke modellen blijven altijd actueel. Een tijdloze zonnebril die altijd in de mode is, is de Ray-Ban Aviator zonnebril. Door de jaren heen zijn de Ray-Ban zonnebrillen uitgegroeid van een puur functioneel ontwerp tot een onmiskenbaar stijlicoon. Naast de Aviator ontwerpt Ray-Ban al meer dan 75 jaar stijlvolle zonnebrillen die over heel de wereld ongekend populair zijn. Ook zijn Burberry zonnebrillen, Dolce & Gabbana zonnebrillen en Giorgio Armani zonnebrillen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door sterke materialen en mooie kleuren met elkaar te combineren stralen ze een en al luxe uit en geven elke outfit een extra dosis charme. Ben jij meer weg van een urban workout look, want sporten is alles? Begin en eindig elke workout met een Oakley zonnebril of een gave Prada Linea Rossa zonnebril. Deze urban zonnebrillen zien er sportief uit en kunnen tegen een stootje. Zo geef jij niet alleen jouw workout een boost, maar is jouw workout look altijd on-point.

Verschillende vormen van heren zonnebrillen

Wanneer je een zonnebril koopt, is het belangrijk om rekening te houden met jouw gezichtsvorm. Heb jij hoekige gezichtskenmerken, dan is het verstandig om te kijken voor een ovale zonnebril of ronde heren zonnebril die jouw gezichtskenmerken accentueert. Bij een hoekig gezicht zal een vierkante zonnebril jouw kenmerken extra benadrukken. Heb jij meer ronde gezichtskenmerken, dan is het aan te raden om een rechthoekige zonnebril te kiezen. Je zal merken dat het jouw gezichtskenmerken verzacht. Is jouw gezicht hartvormig? Ga dan voor lichte kleuren en monturen met dunne randen zoals een befaamde pilotenbril. Pilotenbrillen zijn stijlvol en benadrukken niet te veel de bovenkant van jouw gezicht. 

Gepolariseerde heren zonnebril 

Zit jij veel achter het stuur of ben jij veel op het water, of ben jij een echte wintersportfanaat? Dan is een zonnebril met gepolariseerde glazen de perfecte toevoeging aan jouw look. Gepolariseerde zonnebrillen filteren het licht waardoor de schitteringen van het zonlicht minder reflecteren. Denk maar aan een laaghangende zon op het wegdek. 

 

Vind winkel

Afspraak maken