Gucci Eyewear Spring Summer 2024 Collectie

De nieuwe Gucci Eyewear Spring Summer 2024 collectie combineert inspiratie uit de archieven met frisse en moderne accenten. Hierdoor ontstaat een diverse en eclectische visie. De collectie bestaat uit optische- en zonnebrilmonturen, gemaakt van acetaat en metaal.

De nieuwe collectie belichaamt de verfijnde stijl van het huis en combineert moeiteloos klassieke en hedendaagse designelementen. Lichtgewicht structuren, gedurfde monturen en opvallende silhouetten gemaakt van dik acetaat bevatten tijdloze Gucci symbolen.

 

Ontdek Gucci

Gucci werd in 1921 opgericht in Florence, Italië en is een van ’s werelds toonaangevende luxemerken. Na het honderdjarig bestaan van het modehuis, gaat Gucci door met het herdefiniëren van luxe en het vieren van creativiteit, Italiaans vakmanschap en innovatie.

 

 

GrandOptical winkels

De luxueuze Gucci brillen en zonnebrillen vind je bij GrandOptical. In een van onze winkels ben je altijd welkom om de collectie te bekijken. Van persoonlijk advies tot aan oogmetingen: wij staan voor je klaar. Zien we je snel?

 

GrandOptical winkels

Afspraak maken