Over grandoptical

Hi, wij zijn GrandOptical. Een opticien met expertise, stijl, klasse en échte aandacht. De band met onze klanten staat voorop, daarom vertellen we graag iets meer over onszelf. Wij zijn er voor jou en jouw ogen, met de beste zorg.

Premium oogzorg met échte aandacht

Wij zijn jouw persoonlijke oogexpert. We streven naar de beste oogzorg waarbij alles om jou draait. We geven je al onze aandacht en de beste zorg voor je ogen, van je zicht tot je stijl.

Bij GrandOptical hebben we onze eigen kijk op je ogen. Wij vinden een sterke look net zo belangrijk als een scherpe blik. Met onze vaste teams van oogexperts staan we altijd voor je klaar. Expertise. Stijl. Klasse. En echte aandacht. Alles wat je in een opticien hoopt te vinden. Misschien zelfs wel een beetje meer.

Meer aandacht, beter zicht

Je ogen zien alles voor je. Het is belangrijk om goed voor ze te zorgen. We raden je aan om je ogen één keer per twee jaar te laten controleren. Ook als je geen klachten hebt of als je al een bril of contactlenzen draagt. Tijdens een check-up controleren we je sterkte, maar kijken we ook naar de gezondheid van je ogen.

Voel je thuis in onze winkels

Kom eens langs om kennis te maken met onze designer collectie. En met de premium oogzorg die daarbij hoort. Met onze expertise en onze kwaliteit. Want daarmee ben je voortaan verzekerd van het mooiste en het beste. Altijd.

Kom eens langs

Geef je ogen de aandacht die ze nodig hebben. Kom eens langs bij ons in de winkel. We werken altijd met hightech apparatuur en alleen met gespecialiseerde oogexperts. Die echt, persoonlijk advies geven.

Waaruit bestaat het assortiment van GrandOptical?

Het assortiment van GrandOptical bestaat uit zorgvuldig geselecteerde brillen en zonnebrillen van premium designermerken, zoals Prada, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Ray-Ban en Oakley. Ook heb je keuze uit verschillende contactlenzen van topmerken, zoals Eyexpert, Acuvue en Clariti.

We zijn daarnaast altijd op zoek naar nieuwe trends en nieuwe designermerken waardoor we ons assortiment alsmaar blijven vernieuwen. We gaan uiteraard ook mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Kom eens bij ons langs in de winkel om je te laten inspireren!

Wat kan ik verwachten wanneer ik de winkel binnenstap?

Bij GrandOptical staan we voor expertise, stijl, klasse en echte aandacht. Dit is dan ook precies wat je kan verwachten van ons in onze winkels.

We zien je, willen je leren kennen en jouw ogen staan bij ons voorop. We zijn jouw oogexpert en hebben daarom alles in huis om je goed te helpen. Wij vinden een sterke look net zo belangrijk als een scherpe blik.

Als we precies weten wat jouw ogen nodig hebben, gaan we daarom kijken wat écht bij jou past. Oogzorg van topniveau, met altijd de perfecte zichtoplossing voor jou.