Daglenzen

34 Resultaten
Relevant

Daglenzen

Daglenzen zijn contactlenzen die één dag gedragen worden. Je draagt ze gedurende de dag, en daarna kun je ze weggooien. Daglenzen kunnen niet meerdere keren achter elkaar gebruikt worden. Daglenzen zijn de perfecte oplossing als jij op zoek bent naar de meest hygiënische contactlenzen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken- en houden van de lenzen. Heb je veel last van hooikoorts, geïrriteerde ogen of moet je nog wennen aan contactlenzen? Dan zijn daglenzen een goede oplossing voor jou. Bij GrandOptical vind je het beste ruime aanbod aan daglenzen. Kom je bij ons langs? We staan voor je klaar.

De voordelen van daglenzen

  • Geen lenzenvloeistof of lenzenhouder. De daglenzen worden aan het einde van de dag weggegooid. Ideaal voor een dagje weg of vakantie.
  • Hoge hygiëne, zodat jouw ogen altijd het beste krijgen.
  • Enorme flexibiliteit. Je kunt wisselen tussen daglenzen en een bril wanneer je maar wilt.
  • Met daglenzen kun je gemakkelijk een zonnebril zonder sterkte dragen.

Soorten daglenzen

Sferische daglenzen – daglenzen die over het gehele lensoppervlak één sterkte bevatten. Voor bijziendheid of verziendheid.

Torische daglenzen – daglenzen met cilinder, voor het corrigeren van een cilinderafwijking.

Multifocale daglenzen – daglenzen die meerdere sterktes bevatten, zodat je op elke afstand scherp ziet.

Daglenzen kopen bij GrandOptical

Daglenzen kun je gemakkelijk online bestellen bij GrandOptical. Draag je een bril, maar wil je daglenzen proberen? Kom dan eerst eens bij ons langs voor een oogmeting. De sterkte van jouw brillenglazen en contactlenzen verschillen namelijk. We willen ervoor zorgen dat jij altijd voorzien bent van het beste en scherpste zicht. Heb je nog vragen, of wil je eerst bij ons langskomen? We staan voor je klaar in de dichtstbijzijnde GrandOptical winkel bij jou in de buurt.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken