Een zonnebril die jou laat stralen

Wij zorgen voor de perfecte zonnebril (op sterkte) waarmee jij goed ziet en er goed uitziet. Met de grootste collectie designermerken vinden we altijd de zonnebril waarmee jij stijlvol de winkel uitloopt.

Jouw unieke stijl, jouw unieke zonnebril

Bij GrandOptical vinden we een sterke look net zo belangrijk als een scherpe blik. Daarom hebben we de beste collectie van de mooiste designermerken van Nederland. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de zonnebril vindt waarmee je stijlvol voor de dag komt. Onze gespecialiseerde oogexperts geven je ogen de extra aandacht die ze verdienen en zorgen voor het meest persoonlijke advies.

Jouw ogen verdienen het allerbeste, en dat gunnen we je. Bij GrandOptical vind je verschillende soorten designer zonnebrillen. Een zonnebril op sterkte, of juist zonder. We geven je de keuze uit vier glaspakketten met verschillende glasopties. Kies bijvoorbeeld gepolariseerde glazen, voor minder felle schitteringen op water en ruiten. Of ga voor een spiegelcoating, voor een unieke uitstraling. Zo stellen we de perfecte zonnebril voor jou samen, geheel naar jouw wens.

Twijfel je over je sterkte, of wil je deze graag eens laten opmeten voor de aanschaf van je nieuwe zonnebril? Kom eens langs, dan helpen onze gespecialiseerde oogexperts je graag met een oogmeting. Meer aandacht, beter zicht.

Oogzorg van topniveau

Bij GrandOptical vind je oogzorg van topniveau. We gaan voor echte aandacht. Hierbij hoort natuurlijk de grootste collectie designermerken van Nederland, zoals je nergens anders vindt. Zonnebrillen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Hou je van opvallen, of ga je liever voor een elegante look? Onze oogexperts staan klaar om samen met jou de designer zonnebril te vinden die bij je past.