De beste oogzorg

Bij GrandOptical staat de aandacht voor jouw ogen voorop. We geven aandacht, nemen de tijd. En zorgen voor echt, persoonlijk advies. Laat om het jaar een oogmeting doen. Zo houden we je ogen in topconditie en ben je altijd gegarandeerd van scherp zicht.

Laat je ogen regelmatig checken


Bij GrandOptical hebben we onze eigen kijk op je ogen. We staan altijd klaar voor een scherpe blik. Neem je ogen niet voor lief, maar zorg goed voor ze. Je ogen kunnen achteruit gaan zonder dat je iets merkt. Daarom raden we je aan minimaal één keer per twee jaar je ogen op te laten meten, ook als je geen klachten hebt.

Jouw oogmeting bij grandoptical

Jouw ogen zijn uniek. We geven ze graag de aandacht die ze verdienen. Wij werken altijd met hightech apparatuur. En alleen met gespecialiseerde oogexperts. Als je langskomt in onze winkel, nemen we alle tijd voor jou. Bij GrandOptical bestaat een oogmeting uit drie stappen. We beginnen met een intakegesprek, zodat we jou en je ogen beter leren kennen. We leggen je precies uit hoe de oogmeting verloopt en zullen de oogmeting uitvoeren, ook wel de autoscan.

Dan volgt de expertmeting, waar we een uitgebreide oogmeting en oogdruk meting uitvoeren. We kijken naar je zicht, de gezondheid van je ogen en nemen vervolgens de tijd om je persoonlijk advies te geven, zodat we de perfecte zichtoplossing vinden die ook aansluit bij jouw lifestyle.

Een bril of lenzen die écht bij jou passen

Na de oogmeting sta je voor een belangrijke keuze en daar helpen we je graag bij. Kies jij voor een bril, contactlenzen of een combinatie van beiden? Op basis van de oogmeting en jouw wensen geven we je graag uitgebreid en persoonlijk advies. We kiezen samen de lenzen die bij je passen of een bril die we geheel kunnen aanpassen op jou en jouw wensen.

Ontdek onze services