trending

Ray-Ban

Deze wereldberoemde collectie van iconische, authentieke en tijdloze monturen kent alleen maar winnaars.

De klassiekers van Ray-Ban

Ray-Ban is van origine een zonnebrillen merk. De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1937. Generaal MacCready wilde speciaal voor de Amerikaanse Air Force een zonnebril laten ontwerpen voor piloten. Na de piloten volgden de filmsterren. Het montuur was binnen no-time het meest populaire montuur ter wereld. Ken jij de Aviator zonnebril al?

Iedereen herkent de iconische en authentieke modellen die wereldwijd worden gedragen. Van zonnebrillen tot optische modellen. De Ray-Ban collecties zijn niet meer weg te denken.

Ray-Ban Authentic: Zonnebrillen op sterkte

Ontdek nu Ray-Ban Authentic bij GrandOptical. De nieuwe Ray-Ban Authentic zonneglazen kunnen worden aangepast aan jouw sterkte, mét behoud van het originele Ray-Ban logo. Uitgebreide keuze in kleuren voor jouw glazen op sterkte, die je nergens anders vindt.

De voordelen van Ray-Ban Authentic:

  • Aanwezigheid van het iconische Ray-Ban logo
  • Montuur en glazen samen gevormd
  • Keuze uit verschillende kleuren op jouw sterkte
  • UV-licht filter

Ray-Ban Reverse:
Zonnebril met omgekeerde glazen

Maak kennis met de nieuwste innovatie: Ray-Ban Reverse is Ray-Ban’s eerste zonnebril met omgekeerde glazen. De allereerste in zijn soort.

De Ray-Ban Reverse collective combineert design en functionaliteit. De bril is behandeld met een antiverblindingsfunctie om reflecties te verminderen en de visuele helderheid te verbeteren. De glazen passen bij elke gezichtsvorm en bieden de hele dag draagcomfort.

De Ray-Ban Reverse zonnebrillen zijn ontworpen met glazen van bio-nylon met 41% biogebaseerde koolstof. Op deze manier laat Ray-Ban Reverse zien dat materiaalkeuze minstens zo belangrijk is als design

We willen je graag inspireren

Ben je benieuwd geworden naar Ray-Ban? Kom eens bij ons langs, we vertellen je er graag meer over.