Reverse collective

Ray-Ban

Maak kennis met de nieuwste innovatie: Ray-Ban Reverse is Ray-Ban’s eerste zonnebril met omgekeerde glazen. De allereerste in zijn soort.

Ray-Ban Reverse:
Zonnebril met omgekeerde glazen

De Ray-Ban Reverse collective combineert design en functionaliteit. De bril is behandeld met een antiverblindingsfunctie om reflecties te verminderen en de visuele helderheid te verbeteren. De glazen passen bij elke gezichtsvorm en bieden de hele dag draagcomfort.

De Ray-Ban Reverse zonnebrillen zijn ontworpen met glazen van bio-nylon met 41% biogebaseerde koolstof. Op deze manier laat Ray-Ban Reverse zien dat materiaalkeuze minstens zo belangrijk is als design.

The icon series

Ray-Ban

De decennia gaan voorbij, trends veranderen, maar de Ray-Ban Icons blijven een symbool van stijl. Ga voor een iconische look met de Ray-Ban Icon brillen en zonnebrillen. Het iconische, kenmerkende Ray-Ban ontwerp met de nieuwste optische technologie. Verschillende Icons zoals de Aviator, Round en Wayfarer.

The icon series

The Clubmaster

Ben je op zoek naar een Ray-Ban Icon die er nét een beetje meer uitspringt? De nieuwe Clubmaster is een lichtere, minimalistische evolutie van het origineel uit de jaren ’80. De transparantblauwe limited edition vind je exclusief bij GrandOptical. Voor welk iconisch exemplaar ga jij?

The icon series

The Round

Ontdek de Ray-Ban Round Metal voor de ultieme vintage flair. Dit iconische, ronde model combineert speelsheid met tijdloze elegantie. Licht en comfortabel, dankzij de verstelbare, zachte neusvleugels, past het perfect bij vierkante of hartvormige gezichten. Geïnspireerd door de jaren '60, maakt deze stijl elke outfit compleet.

trending

Ray-Ban

Deze wereldberoemde collectie van iconische, authentieke en tijdloze monturen kent alleen maar winnaars.

De klassiekers van Ray-Ban

Ray-Ban is van origine een zonnebrillen merk. De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1937. Generaal MacCready wilde speciaal voor de Amerikaanse Air Force een zonnebril laten ontwerpen voor piloten. Na de piloten volgden de filmsterren. Het montuur was binnen no-time het meest populaire montuur ter wereld. Ken jij de Aviator zonnebril al?

Iedereen herkent de iconische en authentieke modellen die wereldwijd worden gedragen. Van zonnebrillen tot optische modellen. De Ray-Ban collecties zijn niet meer weg te denken.

Ray-Ban Authentic: Zonnebrillen op sterkte

Ontdek nu Ray-Ban Authentic bij GrandOptical. De nieuwe Ray-Ban Authentic zonneglazen kunnen worden aangepast aan jouw sterkte, mét behoud van het originele Ray-Ban logo. Uitgebreide keuze in kleuren voor jouw glazen op sterkte, die je nergens anders vindt.

De voordelen van Ray-Ban Authentic:

  • Aanwezigheid van het iconische Ray-Ban logo
  • Montuur en glazen samen gevormd
  • Keuze uit verschillende kleuren op jouw sterkte
  • UV-licht filter

We willen je graag inspireren

Ben je benieuwd geworden naar Ray-Ban? Kom eens bij ons langs, we vertellen je er graag meer over.