Ontdek Serengeti

Het merk Serengeti is ontwikkeld door Corning. Dat is een Amerikaans technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in speciaal glas, keramiek en gerelateerde materialen. Zij ontwikkelen ook technologieën, waaronder geavanceerde optica. In het jaar 1984 overwoog Corning om Serengeti te sluiten vanwege slechte prestaties. Ondernemer Zaki Mustafa kwam toen in beeld en overtuigde het bestuur dat hij het merk kon redden. Hij dacht dat de verkoop slecht ging vanwege gebrekkige klantenservice, slechte marketing en een productgerichte focus. De belangrijkste focus is nu oogbescherming. Hiervoor gebruikt en onderzoekt het bedrijf technologie zoals gepolariseerde lenzen en fotochromatische lenzen. 

Serengeti staat bekend om zijn geavanceerde lenstechnologie. De Serengeti lenzen onderscheiden zich vanwege de drie belangrijke functies in een lens. Deze drie technieken vormen de basis voor de hoge kwaliteit waar Serengeti voor gaat. Geen enkel ander zonnebrillenmerk biedt zo een technologie aan.

 

 

GrandOptical winkels

De Serengeti zonnebrillen shop je online of in de winkel. Je bent altijd welkom om de collectie te bekijken en te passen. Voor persoonlijk advies tot aan oogmetingen: wij staan voor je klaar. Zien we je snel? 

 

GrandOptical winkels

Afspraak maken