Kleurlenzen

17 Resultaten
Relevant

Kleurlenzen

Kleurlenzen zijn zachte contactlenzen die jouw oogkleur kunnen veranderen. Je kunt bij kleurlenzen kiezen voor een kleine, subtiele verandering, of je kunt de show stelen met een totaal nieuwe look.

Kleurlenzen veranderen het gedeelte rondom de pupil naar de gewenste kleur. Het middengedeelte van kleurlenzen is transparant, zodat je wel nog voorzien bent van helder en scherp zicht.

Het effect van kleurlenzen

Kleurlenzen kunnen allerlei verschillende effecten hebben. Wil je voor een natuurlijke look gaan? Dan zijn natuurlijke kleurlenzen een goede optie voor jou. Natuurlijke kleurlenzen accentueren de natuurlijke kleur van jouw ogen, om je ogen nog meer te laten spreken. Bij GrandOptical vind je ook partylenzen. Dit zijn kleurlenzen die jouw oogkleur totaal veranderen. Van een bruine oogkleur naar blauw, van een blauwe oogkleur naar groen, of misschien wel rood of zwart. Altijd leuk voor een themafeestje!

Kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen zijn met en zonder sterkte verkrijgbaar, dus iedereen kan kleurlenzen dragen. Bij GrandOptical vind je kleurlenzen op sterkte van -8 tot +6, maar ook kleurlenzen in een sterkte van -10 tot +6.

Kleurlenzen kopen bij GrandOptical

Bij GrandOptical vind je verschillende soorten kleurlenzen van verschillende soorten merken. Neem eens een kijkje, en vind de kleurlenzen die aan jouw wensen voldoen. Ga je voor kleurlenzen op sterkte en is het een tijdje geleden dat je je ogen hebt laten opmeten? Kom langs bij een GrandOptical winkel bij jou in de buurt voor een oogmeting. Tijdens deze oogmeting controleren onze opticiens de gezondheid van jouw ogen. Deze staat bij ons immers voorop!

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken