Het lenzenabonnement van GrandOptical

Ontdek het lenzenabonnement bij GrandOptical. Met het lenzenabonnement hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel genoeg lenzen of lenzenvloeistof in huis hebt. Extra voordeel voor je ogen, en voor jou.

Maandelijks extra voordeel voor je ogen

Als het om je ogen gaat, is alleen het allerbeste goed genoeg. Met het lenzen abonnement van GrandOptical hoef je je nooit meer zorgen te maken of je genoeg lenzen in huis hebt. Dat doen wij wel voor je. Bijpassende lenzenvloeistof en een lenzendoosje krijg je gewoon van ons cadeau.

Om de zes maanden nodigen we je uit voor een gratis controle. Dan kijken we samen of je toe bent aan een andere sterkte?

Ontdek het gemak

  • Je hebt altijd contactlenzen en vloeistof op tijd in huis
  • Je ontvangt standaard 15% korting op de adviesprijs
  • Je betaalt geen verzendkosten
  • Je hoeft niet thuis te blijven, want het pakketje past gewoon door de brievenbus
  • Je zit nergens aan vast, want het abonnement is maandelijks opzegbaar
  • Je bent elke zes maanden welkom voor een gratis contactlens controle

Zie je nog 100% scherp?

Wij zijn voorzien van de allerbeste oogexperts die graag checken of je nog de juiste bril of lenzen draagt. We helpen je graag met de beste lenzen, die ideaal bij jou passen. We kijken niet alleen naar de juiste sterkte, maar weten ook al te goed hoe belangrijk draagcomfort is.

We nodigen je graag uit voor een oogmeting waarin we uitgebreid de tijd voor je nemen. Alles wordt gecheckt en gemeten. Heb je specifieke zorgen? Je mag alles vragen! De beste zorg voor je ogen zag er nog nooit zo goed uit.