Multifocale zonnebril

De zonnebril voor veraf en voor dichtbij

Een multifocale zonnebril is een zonnebril waarin verschillende sterktes verwerkt zijn. Met de multifocale zonnebril zie je scherp op verschillende afstanden, zowel veraf als dichtbij. En zijn je ogen ook nog eens goed beschermd tegen de zonnestralen! Met een multifocale zonnebril hoef je nooit meer te wisselen tussen verschillende brillen en jouw zonnebril. Ideaal! Het glas van de multifocale zonnebril bestaat uit drie verschillende gedeeltes. Ieder met een andere functie.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken

 

 

Drie verschillende oogsterktes

 

Het onderste deel van het glas

De multifocale zonnebril bevat multifocaal glas. Door middel van het onderste deel van het glas heb je scherp zicht van dichtbij.

Het bovenste deel van het glas

Door middel van het bovenste deel van het glas kun je helder zien in de verte. Dit gedeelte is dus bedoeld voor scherp zicht voor veraf. Bijvoorbeeld tijdens het autorijden.

Het middelste deel van het glas

Door middel van het middelste deel van het glas kun je helder zien op middellange afstanden. In dit middelste gedeelte van het glas lopen de sterktes geleidelijk over.

 

Wennen aan een multifocale zonnebril

Omdat een multifocale zonnebril meerdere sterktes bevat, kan het zijn dat je in het begin moet wennen aan de zonnebril. Wanneer je al een multifocale bril draagt, ben je hier natuurlijk al meer aan gewend. Zorg dat je je ogen genoeg tijd geeft om aan de bril of zonnebril te wennen, en draag de bril of zonnebril zo veel mogelijk. Op deze manier raken je ogen het snelst gewend aan de multifocale zonnebril.

 

Multifocale zonnebril kopen bij GrandOptical

Ben je op zoek naar een multifocale zonnebril? Kom eens langs bij ons in de winkel. Als je wil, kunnen we gelijk een oogmeting uitvoeren. Hierbij meten we je sterkte en onderzoeken we ook gelijk je ogen. Zo weet jij zeker dat je voorzien bent van de juiste zichtoplossing. Fijn toch! Onze oogexperts staan voor je klaar. Kom je langs?

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken