Versace brillen

29 Resultaten
Relevant

De Versace bril, het eyecatching modeaccessoire

Versace is het glamoureuze merk dat niet onopgemerkt blijft. Het designermerk is in 1978 opgericht door de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace. Gianni Versace inspireerde de hele wereld met zijn modieuze style, en zo ook veel grote beroemdheden. Naast kleding, parfums, make-up en woonaccessoires, zijn ook de brillen niet meer weg te denken. Uitbundig, stijlvol en met oog voor detail. De brillen van Versace zijn in alle opzichten een lust voor het oog.

De Versace bril voor dames

De brillen van Versace hebben stuk voor stuk een stijlvol design dat is gemaakt in Italië. De Italiaanse klasse zie je luid en duidelijk terugkomen in het ontwerp: verrijkt met subtiele details voor een buitengewone uitstraling. Voor iedere vrouw die houdt van opvallen, is de Versace bril de uitkomst. Of je nou op zoek bent naar een Versace bril in het zwart, of met een opvallende kleur. De bijzondere details maken de bril een lust voor het oog.

Jouw Versace bril kopen bij GrandOptical

We nemen je mee naar een wereld vol Italiaanse flair. Elegante kleuren, uitzonderlijke details en eindeloze vormen. Met een Versace bril kom jij altijd goed voor de dag. Heb je er een op het oog? Jouw nieuwe pronkstuk bestel je gemakkelijk op onze website. Twijfel je over je sterkte? Kom eens langs bij een GrandOptical winkel bij jou in de buurt voor een oogmeting. We nemen jouw ogen onder de loep, bekijken jouw sterkte en onderzoeken de gezondheid van je ogen. Zo ben je altijd voorzien van het scherpste zicht. Samen kijken we naar de mogelijkheden, en loop jij zelfverzekerd de winkel uit met je nieuwe Versace bril.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken