Persol zonnebrillen

17 Resultaten
Relevant

Persol zonnebrillen kopen bij GrandOptical

Persol staat voor verfijnde smaak en hoge kwaliteit. Dit is duidelijk zichtbaar in het vakmanschap van de Meflecto monturen en de uitstekende UV-bescherming en visuele scherpte van de lenzen. Persol zonnebrillen zijn meer dan luxe modeaccessoires; ze zijn vakkundig ontworpen stukken eyewear-technologie van topkwaliteit, die ook een bijzonder stukje Italiaanse geschiedenis vertegenwoordigen.

De collectie van Persol zonnebrillen bestaat uit tijdloze modellen die je outfit compleet maken. Zowel mannen als vrouwen kunnen stralen met een Persol zonnebril. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar twee modellen blijven populair sinds hun introductie: de PO0714 en de PO0649. Deze modellen hebben een pilotenstijl en zorgen voor een klassieke uitstraling. Er is voor iedereen een geschikte zonnebril. Zoek je een Persol zonnebril voor heren of dames? Er is voldoende keuze. Of je nu kiest voor een effen kleur of een kleurrijk montuur, bekijk het volledige assortiment!

Bestel je Persol zonnebril op een werkdag vóór 15.00 uur en je hebt hem de volgende dag in huis*. Bij elke zonnebril ontvang je een bijpassend hoesje en een schoonmaakdoekje. Je kunt bij GrandOptical ook een Persol zonnebril op sterkte kopen. Kom langs in een van onze winkels voor de mogelijkheden en/of een oogmeting. Wist je dat je met je zorgverzekering korting kunt krijgen op een zonnebril op sterkte?

Geschiedenis van Persol

Persol is een Italiaans brillenmerk, opgericht in 1917 door Giuseppe Ratti. De naam Persol is afgeleid van het Italiaanse woord 'per il sole', wat 'voor de zon' betekent. Oorspronkelijk werden de zonnebrillen gemaakt voor piloten en sportpiloten, maar tegenwoordig zijn ze uitgegroeid tot een mode-item voor iedereen.

Eind jaren 30 ontwikkelde Persol een flexibele staaf: het gepatenteerde Meflecto-systeem. Dit was een van de eerste veerscharnieren voor (zonne)brillen. Het was 's werelds eerste buigbare stangensysteem dat was ontworpen om de druk op het hoofd van de brillenpoot te elimineren en om maximaal comfort te bieden. Het Meflecto-systeem maakt het mogelijk dat de bril zich aanpast aan elke gezichtsvorm, en is vandaag de dag nog steeds een technisch unieke oplossing.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken