Polo Ralph Lauren zonnebrillen

0 Resultaten
Relevant

Geen resultaten gevonden

Er zijn geen resultaten voor "" - controleer de spelling of probeer het opnieuw

Polo Ralph Lauren zonnebrillen bij GrandOptical

Tegenwoordig is Polo Ralph Lauren het blijvende symbool van een moderne levensstijl die een herkenbare en modieuze stijl uitdrukt. Polo Ralph Lauren vertegenwoordigt het iconische erfgoed van Ralph Lauren en is het blijvende symbool van de moderne Amerikaanse levensstijl met een retro touch: ontspannen, levendig, jong en cool. De zonnebrillen van de Polo Ralph Lauren collectie zijn speels en elegant. Met sterke lijnen en gewaagde ontwerpen stralen deze zonnebrillen zelfverzekerdheid en stijl uit. Terwijl het Polo Ralph Lauren merk voornamelijk zonnebrillen voor heren biedt, richt het Ralph Lauren merk zich voornamelijk op elegante ontwerpen voor vrouwen.

Polo Ralph Lauren zonnebril op sterkte

Het is mogelijk om bij GrandOptical jouw Polo Ralph zonnebril op sterkte te kopen. Je kan hiervoor langskomen in de winkel. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou en naar de collectie. Je kan op je gemak monturen passen. Is het een tijdje geleden dat je jouw ogen hebt gemeten? Dan adviseren wij om een nieuwe oogmeting te doen. Zo ben je verzekerd van comfortabel zicht met jouw nieuwe Polo Ralph Lauren zonnebril. Het is ook goed om jouw zorgverzekering te controleren. Misschien krijg je wel extra korting met jouw zorgverzekering bij het kopen van een (zonne)bril op sterkte.

Over Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren had al op jonge leeftijd een oog voor mode. Het begon met dassen. Al op de middelbare school verkocht Ralph Lauren dassen aan zijn klas- en schoolgenoten. In 1966 zag hij de beroemde acteur Douglas Fairbanks Jr een Europese das dragen. Dit inspireerde Lauren om kenmerkend brede dassen te ontwerpen. Omdat het bedrijf waar hij destijds voor werkte, de herenmodezaak Brooks Brothers, zijn visie op de das niet deelde, richtte Lauren in 1967 het Polo Ralph Lauren merk op. Polo Ralph Lauren is dus het originele Ralph Lauren merk. In 1969 wist Lauren een boetiek te verwerven bij Bloomingdale’s in Manhattan. In 1971 lanceerde Ralph Lauren zijn eerste lijn voor vrouwen en opende hij zijn eigen winkel in Beverly Hills. Tien jaar later, in 1981, lanceerde Ralph Lauren zijn eerste winkel in Europa, in het modieuze West End van Londen. Hiermee is het Polo Ralph Lauren merk een internationaal fenomeen. In 1993 lanceerde Ralph Lauren de Polo Sport lijn. Hoewel er over de jaren veel dochtermerken van Ralph Lauren zijn bijgekomen, zoals Polo Sport, Ralph, Ralph Lauren Black Label, Purple Label, en Blue Label, Club Monaco, en Chaps, is het Polo merk altijd het vlaggenschip van deze wereldbekende designer gebleven.


GrandOptical winkel

Maak een afspraak