Dolce & Gabbana zonnebrillen

27 Resultaten
Relevant

Dolce & Gabbana zonnebrillen bij GrandOptical

Bij GrandOptical vind je een stijlvolle Dolce & Gabbana collectie. Straal elegantie uit met de perfecte Dolce & Gabbana zonnebril. In de collectie vind je zowel trendy en uitgesproken monturen als de klassieke modellen. De zonnebrillen met verfijnde details zorgen voor extra flair aan jouw hele look.

Wist je dat je bij GrandOptical ook Dolce & Gabbana zonnebrillen op sterkte kunt kopen? Kom langs in een van onze winkels. We bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Je kan ook gelijk monturen passen. We nemen de tijd voor je en bespreken graag al jouw wensen.

Dolce & Gabbana dames zonnebril

Haal de diva in jou naar boven met een Dolce & Gabbana dames zonnebril. Het assortiment is een mix van traditionele vormen en kleuren met sprekende monturen. Speelse cat-eye monturen en oversized zonnebrillen staan altijd wel goed! Een classy vierkante zonnebril is tijdloos en kan je het hele jaar door dragen. De damescollectie is ruim en de perfecte zonnebril voor jou zit hiertussen. Ontdek de Dolce & Gabbana dames zonnebrillen en steel de show!

Dolce & Gabbana heren zonnebril

De herencollectie van Dolce & Gabbana bestaat uit stijlvolle monturen en sportieve monturen. Ook de heren zonnebrillen van het merk zijn kleurrijk en hebben uitgesproken designs. Ga jij voor een klassieke ronde zonnebril? Of toch liever voor een pilotenbril met metalen elementen? In het assortiment vind je ook oversized zonnebrillen voor de mannen die lekker willen opvallen. Voor elke gelegenheid is er een perfecte Dolce & Gabbana heren zonnebril.

De geschiedenis van Dolce & Gabbana

Twee ontwerpers hebben in 1985 het Italiaans luxe merk Dolce & Gabbana opgericht. Het merk is dan ook vernoemd naar beide ontwerpers: Domenico Dolce en Stefan Gabbana. De twee ontwerpers ontmoetten elkaar in 1982 voor het eerst. Samen ontworpen zij voor het merk van ontwerper Giorgio Correggiari. In het jaar 1983 richtten ze samen een ontwerpadviesbureau op en twee jaar later presenteerden ze hun eerste damescollectie in Milaan. De eerste herencollectie verscheen in 1990. In 1994 brachten ze een nieuw label uit onder het hoofdmerk: D&G. Deze collectie is geïnspireerd op streetstyle en heeft meer een jeugdige look.  Naast kleding heeft het merk ook producten zoals tassen, schoenen, accessoires en meubels. De luxe Italiaanse stijl wordt doorgevoerd in alle producten.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken