Ferrari Cavallino kopen bij GrandOptical

De Ferrari Cavallino zonnebrillen collectie is geïnspireerd op de ontwerpen van de raceauto’s met de herkenbare details. Een stijlvolle zonnebril uit deze collectie mag niet ontbreken. Met de Ferrari Cavallino zonnebril tover jij jezelf om naar een racer. Met de komst van de zonnebrillen collectie stijgt de mix van snelheid en glamour. De collectie bestaat uit uitgesproken en futuristische modellen die jouw gelijk in de spotlight zetten. Denk hierbij aan levendige kleuren, oversized modellen en unieke vormen. Het bekende Ferrari-logo vind je ook terug op de extravagante zonnebrillen.

Ferrari Cavallino op sterkte

Je kan nu ook jouw Ferrari Cavallino zonnebril op sterkte bij GrandOptical bestellen. Als je een brildrager bent, is dit misschien wel fijner. Op deze manier hoef je ook niet te stoeien met lenzen als je een zonnebril wil dragen. Met een Ferrari Cavallino op sterkte race jij zo de deur uit! Is het een tijd geleden dat je je ogen hebt laten meten? Dan raden wij aan om een oogmeting te doen. Zo weet je zeker dat je straks een zonnebril hebt met de juiste sterkte. Dat is ook wel fijner voor jouw ogen. Kom langs in een van onze winkels. We kijken samen naar de mogelijkheden en het assortiment. 

Over Ferrari Cavallino

Ferrari werd opgericht in 1947 en staat bekend om zijn krachtige (race)auto's en stijlvolle uitstraling. Het merk breidt nu ook zijn luxe-imago uit naar de lifestyle-categorie, met producten die variëren van ambitieus tot exclusief. De nieuwe collectie, met onder andere het kenmerkende leren stikwerk in het interieur van de luxe auto's en het herkenbare logo, belichaamt het unieke erfgoed en Italiaanse vakmanschap van Ferrari. Tegelijkertijd tilt deze collectie hun mode-referenties naar een hoger niveau. In de collectie vind je onder andere kleding, schoenen, sieraden en tassen. Allemaal in de stijl van de iconische auto’s. Ferrari Cavallino is in 1978 ontstaan en werd snel de uitgever van het belangrijkste tijdschrift over de geschiedenis van Ferrari.

 

GrandOptical winkel

Afspraak maken