Michael Kors brillen

19 Resultaten
Relevant

Michael Kors bril: luxueus en fashionable

De brillen van Michael Kors ademen NYC glamour, waar het merk zo bekend om staat. In 1981 is het welbekende modemerk Michael Kors opgericht, door de designer met de gelijkluidende naam. Het merk onderscheid zich van alle andere modemerken door een complete focus op vrouwelijke brillen. De brillen zijn stijlvol, elegant en hebben een luxe voorkomen. Michael Kors biedt een hoogwaardig assortiment voor vrouwen die staan voor chique en luxe fashion.

Michael Kors bril voor dames

De Michael Kors collectie kenmerkt zich door een moderne interpretatie van metalen vormen met het iconische MK logo. De gehele collectie ademt NYC glamour, waar het merk zo bekend om staat. Een bril van Michael Kors combineert luxe met een alledaagse uitstraling. Een Michael Kors bril is ideaal voor alle dames die houden van een luxe uitstraling, maar tegelijkertijd op zoek zijn naar een bril die toegankelijk is voor iedereen. Bij GrandOptical vind je een ruim assortiment aan Michael Kors brillen voor dames. 

Jouw Michael Kors bril kopen bij GrandOptical

Jouw Michael Kors bril vind je bij GrandOptical. Neem eens een kijkje tussen ons ruime aanbod. Een Michael Kors bril is bij GrandOptical ook verkrijgbaar op sterkte. Kom bij ons langs en neem je meetgegevens met je mee. Wil je graag je ogen opnieuw laten opmeten? We helpen je verder. En daarna nemen we alle tijd om jouw opties met je te bespreken. Zo zorgen we dat je altijd voorzien bent van het beste zicht, samen met de beste looks.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken