Polaroid zonnebrillen

3 Resultaten
Relevant

Polaroid zonnebrillen bij GrandOptical 

Met een Polaroid zonnebril ben je altijd goed beschermd tegen de zon dankzij de gepolariseerde glazen. De glazen vermindert lichtintensiteit en lichtschitteringen. Op deze manier heb je meer comfortabel zicht bij fel zonlicht. Het merk Polaroid is een van de eerste merken die de techniek toepaste in de zonnebrillen. Polaroid heeft meer dan 80 jaar ervaring met gepolariseerde glazen. Met deze glazen heb je ook minder snel last van vermoeide ogen.

De Polaroid zonnebrillen hebben een stijlvol design en passen bij elke gelegenheid. Zo heb je subtiele metalen modellen, maar ook sportieve modellen. Kies de kleur en vorm die bij jou past en bescherm jouw ogen in stijl. 

Polaroid zonnebril op sterkte

Bij GrandOptical kan je een Polaroid zonnebril op sterkte kopen. Dit kan in een van onze winkels. Kom een keer langs en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Je hebt de ruimte en tijd om de monturen te passen in de winkel. Is het een tijd geleden dat je een oogmeting hebt laten doen? Maak dan een afspraak hiervoor! Zo weet je zeker dat jouw zonnebril perfect is voor jouw ogen. 

 

GrandOptical winkel

Afspraak maken