Serengeti zonnebrillen

25 Resultaten
Relevant

Serengeti zonnebril kopen bij GrandOptical 

Een functionele zonnebril zoals Serengeti is een musthave. Bij GrandOptical vind je alleen de beste van het beste en dat is Serengeti ook. In de collectie vind je verschillende stijlen, vormen en kleuren. De stijlvolle zonnebrillen passen bij elke gelegenheid, maar zijn erg handig voor verschillende activiteiten. Als je bijvoorbeeld lang in de auto zit, dan is een Serengeti zonnebril perfect. De 3-in-1 lenzentechnologie zorgt voor de juiste bescherming aan je ogen. Een Serengeti zonnebril op sterkte is ook een mogelijkheid. Kom langs in een van onze winkels en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jou. 

Serengeti zonnebril monturen 

Een Serengeti zonnebril bevat verschillende materialen en mechanismen voor het montuur. Zo maakt Serengeti gebruik van een hoge kwaliteit geïnjecteerd nylon. Ze noemen het nylon TR90. Dit materiaal is duurzaam, erg licht en flexibel. Hierdoor zit de Serengeti bril comfortabel op je gezicht en gaat het montuur langer mee. Daarnaast hebben de veren van de zonnebril een dun ontwerp. Naast het gebruik van het nylon TR90, gebruikt het merk ook titanium. Titanium is ook licht van gewicht, sterk en flexibel. Er zijn ook monturen die van acetaat zijn gemaakt. Dit materiaal is vakkundig geproduceerd en gemaakt van natuurlijk katoen. Dit zorgt ervoor dat de Serengeti bril eenvoudig te verstellen is naar jouw maat. Een aantal zonnebrillen van Serengeti bevat de technologie 'Wire Flex'. Dit is ontworpen met het idee dat het montuur zich aanpast naar de contouren van het gezicht. Hierdoor krijgt de drager het gevoel dat het montuur speciaal op maat gemaakt is. De legering bevat een mix van zilver, nikkel en roestvrij staal. Bij bepaalde modellen kan je ook de neuspads verstellen voor een comfortabele fitting. Maar ook de oortips kan je verstellen zodat deze goed zit bij de oren.

Serengeti zonnebril lenzen 

Serengeti heeft verschillende soorten lenzen voor zijn zonnebrillen. Het merk staat bekend om zijn geavanceerde lenstechnologie. De Serengeti lenzen onderscheiden zich vanwege de drie belangrijke functies in een lens. Deze drie technieken vormen de basis voor de hoge kwaliteit waar Serengeti voor gaat. Het merk biedt zonnebrillen met gepolariseerde lenzen, fotochromatische lenzen en Spectral control. 

Gepolariseerde lenzen nemen deze schitteringen weg en zorgen ervoor dat je kleuren natuurgetrouw kan zien en scherpte en diepte beter kan zien. Daarnaast heeft vrijwel elke zonnebril van Serengeti fotochromatische lenzen. Dit houdt in dat de lens zich aanpast aan de hoeveelheid zonlicht dat schijnt op de lens. Als het bewolkt is, dan veranderen de lenzen in een wat lichtere kleur en ze laten meer licht door. Als er veel zonlicht schijnt, dan veranderen de lenzen in een donkere kleur en laten ze minder zonlicht door voor betere bescherming.  Daarnaast heeft Serengeti ook Spectral control filters ontworpen om specifieke lichtfrequenties weg te filteren. Zonlicht bestaat uit verschillende frequenties en sommige frequenties kunnen vervelend zijn voor je ogen. De speciale filter haalt deze frequenties dan ook voor je weg. Er zijn Serengeti modellen die alle drie technologieën hebben voor de lenzen. 

 

Vind winkel

Afspraak maken