Persol brillen

19 Resultaten
Relevant

Persol bril, geavanceerd vakmanschap

Persol combineert perfect zicht met elegantie en comfort. Persol is een succesvol merk dat haar oorspring vindt in 1917. Het merk brengt tot op de dag van vandaag tijdloze Italiaanse monturen op de markt. Van zeer bijzondere kwaliteit: alle monturen van Persol zijn handgemaakt. De monturen van Persol hebben stuk voor stuk een unieke uitstraling, gecombineerd met de Italiaanse flair die zo kenmerkend is voor dit merk.

Persol bril voor heren

Wanneer je kiest voor een Persol bril voor heren, kies je voor duurzaamheid en geavanceerd vakmanschap. Bij GrandOptical vind je een ruime collectie aan Persol brillen voor heren. Standaard zijn de brillen van Persol niet. Zo vind je namelijk ook opvouwbare monturen binnen de collectie. In vergelijking met een standaard bril vereist deze opvouwbare variant om en nabij 10 extra fabricagestappen. De collectie van Persol is ingedeeld in een aantal toonaangevende modellen: Classics, Design en Suprema.

Jouw Persol bril kopen bij GrandOptical

Neem een kijkje tussen de collectie. Er zit beslist iets voor je tussen! Heb je een Persol bril op het oog? Kom eens langs bij een GrandOptical winkel bij jou in de buurt. Hier kun je je nieuwe bril in het echt komen bewonderen. We helpen je graag. Zijn je ogen wel toe aan een oogmeting? Dat kan! Geen enkel probleem. We kijken naar je sterkte en naar de gezondheid van jouw ogen. Zo voorzien we jou van het beste zicht. Want alleen het beste is goed genoeg voor jou en jouw ogen. Kom je snel langs?

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken