Dolce & Gabbana brillen

46 Resultaten
Relevant

Dolce & Gabbana brillen

Italiaanse luxe, daar ontkom je bij het designer merk Dolce & Gabbana niet aan. Dolce & Gabbana, ook wel bekend als de afkorting D&G, is in 1985 opgericht door fashion designers Domenico Dolce en Stafano Gabbana. Het merk begon met een damescollectie in Milaan, maar werd al gauw één van de grotere merken in de fashionwereld. Het merk was destijds geïnspireerd op streetsyle. Naast kleding heeft Dolce & Gabbana veel meer producten zoals tassen, schoenen, accessoires en zelfs meubels. Maar natuurlijk ook brillen en zonnebrillen. En die vind je in de designer collectie van GrandOptical.

Dolce & Gabbana bril voor dames en heren

Of je nou op zoek bent naar een Dolce & Gabbana bril voor dames of voor heren, door de ruime en uiteenlopende collectie bij GrandOptical, vind je een Dolce & Gabbana bril die bij jou past. Kenmerkend aan het merk is het luxe en herkenbare logo, dat op elke bril terugkomt. Ben je eigenlijk op zoek naar een zonnebril van Dolce & Gabbana, voor de zonnige dagen? Bij GrandOptical vind je ook een uitgebreide zonnebrillencollectie. Grote, opvallende monturen waarmee jij de show steelt, of meer ingetogen en chique. Waar je ook voor kiest, het staat je prachtig!

Jouw Dolce & Gabbana bril kopen bij GrandOptical

Dat je met een Dolce & Gabbana bril stralend door het leven gaat, is door de modieuze en luxe kenmerken van het merk natuurlijk een feit. Neem eens een kijkje in ons assortiment aan designer brillen. Of kom naar een van onze GrandOptical winkels bij jou in de buurt. We zitten dichterbij dan je denkt! We nemen de tijd voor je, beantwoorden al je vragen en bekijken alle opties. Samen met jou. Want we gunnen je het beste zicht, samen met de mooiste look. Kom je eens langs?

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken