Extra voordeel
Met de Menzis en Anderzorg kortingsbon

Ben jij verzekerd bij Menzis of Anderzorg? Goed nieuws, je ontvangt dan extra korting bovenop tijdelijke, lopende aanbiedingen.

Ontdek snel jouw voordeel.

Ontvang tot 75.- extra korting
bij GrandOptical

Als je verzekerd bent bij Menzis of Anderzorg heb je op vertoon van jouw persoonlijke kortingsbon recht op extra korting bovenop lopende acties. Heb je geen brilvergoeding? Goed nieuws, ook dan heb je recht op deze extra korting. Hoeveel korting je ontvangt, hangt af van het aankoopbedrag. Dat betekent het volgende voordeel voor jou:

Zo profiteer jij van dit aanbod

Ben jij verzekerd bij Menzis of Anderzorg? Je vindt de bon in Mijn Menzis of Mijn Anderzorg. Kom met je bon langs in een GrandOptical winkel bij jou in de buurt. Daar vinden we samen een montuur en glazen die perfect bij jou passen. Nadat we jouw perfecte match hebben gevonden, ontvang je met je bon kassakorting op je nieuwe bril. Dat is mooi meegenomen! We zitten dichterbij dan je denkt. Zien we je snel?

Voorwaarden

Voorwaarden Menzis en Anderzorg kortingsbon
 • Op vertoon van de Menzis of Anderzorg kortingsbon voor brillen ontvang je korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van de aanschafprijs, na aftrek van eventuele andere kortingen.
  - Je ontvangt 25 euro korting op brillen vanaf 100 euro, na aftrek van andere kortingen.
  - Je ontvangt 50 euro korting op brillen vanaf 250 euro, na aftrek van andere kortingen.
  - Je ontvangt 75 euro korting op brillen vanaf 500 euro, na aftrek van andere kortingen.
 • De korting is uitsluitend geldig bij aankoop van één of meerdere complete brillen op sterkte.
 • Zonnebrilmonturen en accessoires zijn uitgesloten van de actie. Wel kun je ervoor kiezen om zonneglazen op sterkte in een optisch montuur te laten plaatsen.
 • De kortingsbon is slechts één keer geldig, tot zes maanden na uitgiftedatum en uitsluitend bij alle winkels van GrandOptical in Nederland, op vertoon van jouw zorgpas.
 • Alleen Menzis of Anderzorg verzekerden en hun medeverzekerden kunnen gebruikmaken van de persoonsgebonden kortingsbon.
 • De kortingsbon is geldig in combinatie met lopende tijdelijke landelijke aanbiedingen en met de brilvergoeding van Menzis of Anderzorg.
 • De kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere kortingen of kortings- of waardebonnen.
 • De actie is niet geldig op reeds bestelde brillen.
 • De korting is niet van toepassing op de Prestige merken (Tom Ford, Dior, Silhouette en Serengeti).
 • Er wordt geen geld retour gegeven en de kortingsbon is niet inwisselbaar voor contanten.