Emporio Armani zonnebrillen bij GrandOptical

Onder het label Emporio Armani verkoopt het merk zonnebrillen. De Emporio Armani zonnebrillen hebben een moderne en frisse stijl. De collectie onderscheidt zich van de rest door de vernieuwende en kleurrijke zonnebrillen met unieke vormen en materialen. Voor de dames hebben we klassieke monturen die je dagelijks kunt dragen. Maar we hebben ook de monturen waarbij je een statement maakt. Voor de heren hebben we uiteraard ook een uitgebreid assortiment. De Emporio Armani heren zonnebril collectie bestaat uit moderne en klassieke monturen. Maar als je voor een sportieve look gaat, dan vind je ook je zonnebril in deze collectie. Een Emporio Armani zonnebril mag niet ontbreken in jouw zonnebrillencollectie!

Ben jij op zoek naar een Emporio Armani zonnebril op sterkte? Geen zorgen! Bij GrandOptical kan je snel en eenvoudig online bestellen met jouw meetgegevens. Als het een tijd geleden is dat je een oogmeting hebt gedaan, dan adviseren we je om een oogmeting te doen. Dit kan in een van onze winkels.

Van het merk Giorgio Armani hebben we ook een selectie zonnebrillen. Deze zonnebrillen vallen in een wat luxer deel van het merk.

Het verhaal achter Emporio Armani Emporio Armani is een label onder het merk Giorgio Armani, ook wel bekend als Armani. Armani is een luxe Italiaans modehuis dat opgericht is door Giorgio Armani. Het modehuis ontwerpt, produceert en verkoopt verschillende producten. Denk hierbij aan schoenen, horloges, sieraden, zonnebrillen, kleding en tassen. 

Het verhaal achter Emporio Armani

Emporio Armani is een label onder het merk Giorgio Armani, ook wel bekend als Armani. Armani is een luxe Italiaans modehuis dat opgericht is door Giorgio Armani. Het modehuis ontwerpt, produceert en verkoopt verschillende producten. Denk hierbij aan schoenen, horloges, sieraden, zonnebrillen, kleding en tassen.

Giorgio Armani werd geboren in de Noord-Italiaanse stad Piacenza. Halverwege de jaren zestig werkte Armani voor Nino Cerruti. Daar ontwierp hij kleding. De vraag naar zijn vaardigheden was groot. Naast zijn werk bij Cerruti werkte Armani ook als freelancer. Hij leverde ontwerpen aan meerdere fabrikanten tegelijkertijd. Giorgio Armani ontmoette eind jaren zestig een bouwkundig tekenaar genaamd Sergio Galeotti. De tekenaar haalde Armani in 1973 over om een ontwerpbureau te openen. Dit zorgde voor veel kansen en samenwerkingen. Als freelance ontwerper werkte Armani voor modehuizen zoals Bagutta, Hilton en Tendresse. Door deze ervaring kon hij werken aan zijn eigen stijl en de ontwikkeling hiervan. In 1975 besloot Armani om zijn tijd en energie te stoppen in zijn eigen label Giorgio Armani S.p.A. In oktober van dat jaar presenteerde hij al zijn eerste collectie heren confectiekleding voor de lente en zomer. Kort daarna volgde zijn dameslijn. Armani kreeg ook de opdracht om kleding te ontwerpen voor films zoals American Gigolo en The Untouchables. Hij maakte een naam voor zichzelf en breidde zijn portfolio nog verder uit.

 

GrandOptical winkels 

Afspraak maken