Alain Mikli brillen

18 Resultaten
Relevant

Alain Mikli brillen

De Alain Mikli brillen zijn er voor iedereen die gaat voor passie. Het merk met artistieke originaliteit. Het artistieke merk Alain Mikli werd in 1978 opgericht in Parijs. Alain Mikli is niet alleen een van de beroemdste brillenontwerpers ter wereld, hij was ook een de eerste persoon die wereldwijd succesvol was als ontwerper van alleen brillen. Bij Alain Mikli draait het niet enkel om de bril, maar om het originele kunstwerk voor de drager.

Alain Mikli brillen voor dames

Een kunstwerk, speciaal voor de ogen van alle dames. De monturen van Alain Mikli onderscheiden zich van anderen door de levendige kleuren en designs. De brillen worden gemaakt van cellulose acetaat platen, die speciaal voor Alain Mikli ontwikkeld worden in Italië. Deze platen worden omgevormd tot een brilmontuur, ieder afzonderlijk met de hand. Dat maakt de brillen van Alain Mikli niet alleen brillen, maar ware kunst. Ben je op zoek naar Alain Mikli brillen voor dames? Dan ben je bij GrandOptical aan het juiste adres. Bij GrandOptical vind je verschillende Alain Mikli brillen voor dames, in verschillende soorten en maten. Altijd een bril die bij jou past.

Jouw Alain Mikli bril kopen bij GrandOptical

Een kunstwerk is uniek in zijn soort, en zo kan jouw designerbril dat ook zijn. Kom langs in een van onze GrandOptical winkels en laat je inspireren. Heb je een montuur op het oog? Onze oogexperts staan voor je klaar om deze samen met je te passen. We nemen de tijd voor je en nemen graag alle mogelijkheden met je door. Wat zijn je wensen? We helpen je graag. Wil je graag je ogen laten opmeten, zodat je voorzien bent van de beste oogzorg? Ook dat kan bij GrandOptical. Maak een afspraak voor een oogmeting. Kom je snel langs?

 

GrandOptical winkels

Afspraak maken