Acuvue Max exclusive city tour

Probeer nu gratis de Acuvue Max contactlens

Ben jij op zoek naar een contactlens die je dagelijkse leven nog comfortabeler maakt? Dan zijn de Acuvue Max daglenzen de ideale oplossing voor jou! Dankzij hun unieke Tearstable technologie wordt het vocht de gehele dag in en op de lens vastgehouden. Deze zachte lenzen zorgen voor het hoogste niveau van comfort en hygiëne.

De Acuvue Max uitproberen? Bij GrandOptical organiseren we een exclusieve Acuvue Max city tour, waarbij je deze contactlenzen gratis kunt proberen én je een exclusieve korting krijgt op je volgende lenzenaankoop. Onze contactlensspecialisten staan klaar voor je om je te helpen en adviseren tot je 100% tevreden bent.

Hoe kan ik deelnemen aan
de exclusive city tour?

Natuurlijk kan je gewoon binnenlopen in onze winkels tijdens de exclusive city tour. Maar je kan nu ook alvast een afspraak maken bij een van de deelnemende winkels. Zoek hieronder jouw plaatsnaam op en maak een afspraak op de datum dat de exclusive city tour in jouw winkel langskomt.

Over Acuvue Max

Acuvue Max zijn zachte lenzen gemaakt van Silicone Hydrogel. Silicone Hydrogel lenzen laten zo veel mogelijk zuurstof door, dit voorkomt irritatie en droge ogen. Lenzen van dit materiaal zijn gezonder voor je ogen, hebben een hoog draagcomfort en voelen zelfs na lang dragen nog prettig aan. Dankzij hun unieke Tearstable technologie wordt het vocht de gehele dag in en op de lens vastgehouden. Daarnaast bevat de lens een optiblue lichtfilter die 60% van het blauwvioletlicht filtert om ontspannen naar beeldschermen te kijken. De Acuvue Max heeft het zich bewezen bij on-eye prestaties in klinische onderzoeken:

  • 94% meldt helder zicht bij gebruik van een digitaal apparaat
  • 80% meldt helder zicht dicht bij, veraf en daar tussenin
  • 94% meldt comfort gedurende de dag
  • 90% meldt comfort aan het einde van de dag

Data & deelnemende winkels

Zoek hieronder jouw plaatsnaam om jouw GrandOptical winkel te vinden.

Actievoorwaarden

Probeer nu gratis de Acuvue Max contactlens