Wijziging in het Eyexpert maandlenzen assortiment

Door wijzigingen bij onze leverancier zullen de Eyexpert Cotton maandlenzen binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn. We begrijpen dat dat vervelend en misschien wel spannend kan zijn als je erg tevreden bent over deze lenzen. Daarom bieden we je graag een passend alternatief aan, die vergelijkbaar of zelfs beter is dan de Eyexpert Cotton maandlenzen.

Alternatief product

Als goed alternatief product bieden we je onze Eyexpert Silk maandlens aan. Dit is een vertrouwd en beproefd product. Dit type behoort ook internationaal gezien nog steeds tot een van de meest toegepaste maandlenzen.

Maak een afspraak

Onze contactlensspecialisten staan altijd voor je klaar in onze winkels. Niet alleen om je vragen te beantwoorden, maar ook als je een persoonlijk advies wil én een proefsetje wil ontvangen van je nieuwe lenzen.

Over de Eyexpert Silk

Eyexpert Silk zijn zachte maandlenzen die gemaakt zijn van Silicone Hydrogel. Dit materiaal, de hoge zuurstofdoorlatendheid en het hoge watergehalte van de lens zorgen voor maximaal comfort. De unieke Aquaform-technologie zorgt voor een perfect vochtbalans. Dit voorkomt droge ogen en verkleint de kans op irritatie. De zuurstofdoorlatendheid houdt de ogen gezond en zorgt voor scherp zicht.

Wat betekent dit voor jou?

De Eyexpert Cotton maandlenzen zijn leverbaar t/m maart 2024. Het is echter afhankelijk van de voorraad tot wanneer de Eyexpert Cotton maandlenzen exact worden aangeboden. Dit zal per winkel verschillend zijn. Vraag in de winkel naar de situatie die geldt voor jou.

Nadat de Eyexpert Cotton maandlens uit het assortiment is gehaald, kun je gemakkelijk overstappen naar een nieuwe lens. Hou na de overstap rekening met een gewenningsperiode van een paar dagen, maar je zult zien dat je ogen snel zullen wennen aan de nieuwe lenzen. Het draagcomfort is vele malen beter dan van de lenzen die je gewend was.

Wat gebeurt er met mijn lenzenabonnement?

Maak jij gebruik van ons lenzenabonnement in combinatie met de Eyexpert Cotton? Dan hoef jij niks te doen!

In abonnement stoppen we per januari 2024 met het uitleveren van de Eyexpert Cotton maandlens. Om je het gemak van ons lenzenabonnement te kunnen blijven bieden, zullen we vanaf januari het alternatieve product aanbieden. Vanaf dan kun je dus de Eyexpert Silk verwachten in je pakket. Je abonnement loopt gewoon door, en je stapt automatisch over. Houd wel rekening met een prijsverhoging van ongeveer* 2-3 euro per maand.

*exacte prijsverhoging is afhankelijk van je combinatie lenzen en vloeistof.

Waar kan ik mijn nieuwe lenzen kopen?

Jouw nieuwe lenzen zijn direct beschikbaar in jouw GrandOptical winkel, waar onze contactlensspecialisten voor je klaar staan. Bijvoorbeeld als je een persoonlijk advies wil én een proefsetje wil ontvangen van je nieuwe lenzen.

Wil je liever andere lenzen? Dan zoeken we samen naar de beste contactlenzen voor jou. We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Maak nu een afspraak bij een GrandOptical bij jou in de buurt, we helpen je daar graag verder.

Overige vragen

Waarom is de Eyexpert Silk duurder dan de Eyexpert Cotton maandlens?

De Eyexpert Silk maandlenzen zijn per doosje (6 lenzen per doosje) €10,- duurder dan de Eyexpert Cotton maandlenzen. Binnen het lenzenabonnement zal er sprake zijn van een prijsverhoging van ongeveer €2-3 per maand. De extacte prijsverhoging binnen jouw abonnement is afhankelijk van je combinatie lenzen en vloeistof.

Deze verhoging heeft te maken met het materiaal waar de lenzen van gemaakt zijn, en de innovatieve techniek die erachter zit. Ook zijn de gemiddelde prijzen voor alle lenzen duurder geworden door tekort aan grondstoffen, wat bij nieuwe producten direct is doorgevoerd. Bij de Eyexpert Cotton zijn de prijzen hier nooit op aangepast, omdat de lens uit het assortiment gaat.