Probeer gratis
total1™ daglenzen


Ben jij op zoek naar een contactlens die je dagelijkse leven nog comfortabeler maakt? Dan hebben wij de oplossing voor jou. TOTAL1™ contactlenzen behoren tot de nieuwste generatie lenzen. Het oppervlak van deze contactlens bestaat uit bijna 100% water*, wat erg prettig aanvoelt in je ogen. Zelfs als je ze lang draagt.

Wil jij deze lenzen gratis proberen?

Bij GrandOptical organiseren we fitting days, waarbij je deze contactlenzen gratis kunt proberen én je een goodie krijgt. Onze contactlensspecialisten staan klaar voor je om je te helpen en adviseren. Bekijk de datums en de deelnemende winkels. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Hoe kan ik deelnemen?

Je kunt natuurlijk binnen lopen in onze winkels tijdens de fitting days. Maar je kan nu ook alvast een afspraak maken bij een van de deelnemende winkels op de bijbehorende datum van de fitting days. Zoek hieronder jouw plaatsnaam op en maak een afspraak op de datum van de fitting days.

Wanneer kan ik deelnemen?

De fitting days zijn op verschillende datums bij verschillende GrandOptical winkels. Zoek hieronder jouw plaatsnaam op en dan vind je de bijbehorende datum.

Zien we je binnenkort in één van onderstaande GrandOptical winkels? Tot dan!